reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej:-) ja z dzis w koncu z mezem bigosik zrobilismy,barszczyk ugotowalismy pierwszy raz hehe zobaczymy jak bedzie smakowac:-)

Laleczka witam w gronie wiecznie glodnych jak niema mdlosci...waga niestety poszla.w gore!!!

jagodka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin spelnienia marzen! Zdrowka a po drodze kupe kasy:-)

kurcze wiecej niepamietam:p
ktos jutro wizytuje?:-)

Minisia woda po ogorkach kiszonych? Haha niezla ta zachcianka;-)

Pola mmmm pierogi :-) a co do zakupow to tez jakos szybkp sie na nich mecze...po godzinie marze zeby gdzies usiasc bo trpszke slabo sie robi a to dopiero poczatek:-\

mi mdlosci powoli mijaja :-) dzien sa dzien niema ale jest nadzieja:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hubson
xuser-online.png.pagespeed.ic.WHkX7drJiv.webp

Początkująca(y)
blue_rank_1.gif.pagespeed.ce.v2MYXKMggt.gif
Zarejestrowany12-2013SkądLangenbielauPostów16

[h=2]
xicon1.png.pagespeed.ic.gM80-KshHE.webp
Odp: Lipiec 2014[/h]
Laleczko, bardzo fajny pomysl mialas na poinformowanie rodziny o ciazy :)
Ja jeszcze nie mowilam i na razie, do usg prenatalnego nie bede mowic. Jak sie okaze, ze z dzieckiem ok, wtedy powiem.
Koziorozcem jestem bardzo upartym, czasem nie do wytrzymania ;) dobrze, ze moj maz taki spolegliwy troszke jest. A Ty jak dajesz rade ze swoim upartym mezem? ;)

He lata małżeństwa zrobiły swoje i różki mu trochę skróciłam:-D

oj podłogi to ja już dawno nie myłam.. mąż czasem przeleci mopem i styknie.

jagódka wszystkiego najlepszego!

ale weekend mi zleciał! jutro robie rybe w galarecie. taki mój eksperyment.

podziwiam was, te które macie siłę aby sprzątać. dobrze że ja wyjeżdżam na święta..okna mam takie że ledwo światło przechodzi...

pozdro!!

Hej:-) ja z dzis w koncu z mezem bigosik zrobilismy,barszczyk ugotowalismy pierwszy raz hehe zobaczymy jak bedzie smakowac:-)

Laleczka witam w gronie wiecznie glodnych jak niema mdlosci...waga niestety poszla.w gore!!!

jagodka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin spelnienia marzen! Zdrowka a po drodze kupe kasy:-)

kurcze wiecej niepamietam:p
ktos jutro wizytuje?:-)
He he dobrze ze moja sie zepsuła i nie mam nowej to se wmawiam ze kg nie przybywa:-D tylko córa mi przypomina ze jakoś tak grubne a ja :szok: ze sie jej wydaje. Jak juz bedzie wątek zamkniety to wstawie fotke przed i po ihihih. Miłej nocki dla wszystkich ppapapap :-D

A ja sie ważę średnio co dwa dni i jak na razie waga stoi w miejscu. Brzuszek rośnie ale przytyłam moze z pol kg.

W mojej wadze wyczerpaly sie baterie killka lat temu i nie mialam czasu kupic nowych:cool2:
Waze sie tylko na wizycie u gina, zeby sie nadmiernie nie stresowac :cool2:
Ostatnio mialam +1

Kum no niestety tez posiadam takie okna haha...mozw jutro z mezem umyje jak wrocimy z zakupow:-)

Laleczka i minisia no ja rowniez mam 2 kg na plusie jak niewiecej!!!

Pola to fajnie masz z ta waga:-)

Hubson skoro nie zmieniasz rozm ubran znaczy ze waga ok :)
Pola ja ostatnio w pl restauracji zamowilam golabki :) robic sie nie chce zreszta sos zawsze wychodzi mi niezbyt to sobie zamowilam pyyycha byly. .:)

reklama
Ja mam tak jak kum ;)
Porzadki ograniczam sobie do minimum, w koncu stwierdzilam, ze ostatni raz w zyciu jestem w ciazy, a swiatecznych porzadkow przede mna jeszcze cale wieki, wiec odpuszczam sobie w tym roku :cool2: . Tym bardziej, prawie cale swieta spedze poza domem

Do góry