Dziewczyny co do ciuszków... to jak już się rozejdzie wieść iż jesteście w ciąży to możecie wtedy podostawać trochę rzeczy od znajomych znajomych itd. Ciuszki po mimo piękna muszą być wygodne do ubioru dla Was i dla dziecka. Nie mając na początku wprawy założenie bodziaka przez głowę, który jeszcze się w ogóle nie rozpina to nie mały stresik

Do spania sprawdzają się pajacyki i to niezależnie od wieku- w sensie od noworodka do ok 2 roku życia spokojnie lub trochę później . Jeżeli szukacie bodziaków to patrzcie na to iż dla noworodków najlepsze są bodziaki które możesz całe rozpiąć. Podobnoż teraz w Polsce sa bardzo dobre wyprzedaże w h&m. Dobre rzeczy możecie dostać w c&a. Tesco. Na pewno całkowicie rozpinane bodziaki mieli w Auchan, ale nie wiem jaka jakość. Ktoś ze znajomych chwalił ciuszki z Pepco. Najmniejszy rozmiar który opłaca się kupować to 56cm i to nie zawsze. Mój jak się urodzil miał 53cm i ciuszki które dostał na 56cm starczyły na 2 tygodnie. Zazwyczaj dużo osób robi zakupy po szkole rodzenia gdzie dostajesz listę z wyprawką. Takie listy są też pewnie na bb. Ja dostałam ulotkę od gina