reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny szczęścia w Nowym Roku, donoszonych ciąż, zdrowych i grzecznych bobaskow i czego sobie wymarzycie !

La Luna nie martw sie, z gorszym wynikiem rodziły sie zdrowe dzieci.... Może lekarz tylko źle zmierzył.... Poczekaj na pappa, w razie czego zrób inwazyjne. Mojej kolezanki córce wyszła przeziernosc koło 4, pappa jakoś 1:30 a na ammio wyszło że będzie zdrowa dziewuszka i tak było!

Mamusie trzymam kciuki za pomyslne wiesci w nowym roku ninja, la luna zycze aby wasze zmartwienia odeszly w cien!!!

Wszystkiego dobrego w nowym roku kochane!!!
2013-12-30 18.59.58.jpg

Załączniki

• 2013-12-30 18.59.58.jpg
    2013-12-30 18.59.58.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 42
Widzę, że jako pierwsza się pozbierałam;-) Wytrzymałam do 2:30, ale zaczynało mnie ścinać, więc zawinęłam męża i pojechaliśmy do domu. Było fajnie, kameralnie, tylko czuję się jak na kacu:baffled: Chyba po prostu za mało spałam, trudno, najwyżej padnę o 18 dziś;-) A jak Wasze imprezy?

Hihi ja też wcześnie tu dotarłam. Mąż jeszcze dosypia ;) Imprezka również kameralna, ale udana :) Idę układać puzzle z Matim :-D śpijcie kochane haha

Ja juz z pracy wrocilam kochane hehe..nie doczekalam polnocy padlam o 23 ale.to z racji tego ze wstawalam rano do pracy..

Jak tam kochane sie czujecie?

Nowy rok I na nowo wszystko ehh ale do lipca zleci bo bedziemy wyczekiwaly naszych pociech I od wizyty do wizyty az ti polowa roku nim sie obejrzymy ehh..

Buziaki

Widzę, że jako pierwsza się pozbierałam;-) Wytrzymałam do 2:30, ale zaczynało mnie ścinać, więc zawinęłam męża i pojechaliśmy do domu. Było fajnie, kameralnie, tylko czuję się jak na kacu:baffled: Chyba po prostu za mało spałam, trudno, najwyżej padnę o 18 dziś;-) A jak Wasze imprezy?

U mnie dokładnie to samo. Wytrzymałam do 2:30 i wróciliśmy do domu. Byliśmy u znajomych. Było rowniez bardzo kameralne i miło. Położyłam sie spac po 3:00 i teraz czuje sie jak na mega kacu!!! Zastanawiałam sie czy to od niewyspania czy moze od oparów alkoholu, ktore maz wydzielal w nocy :)

Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Byle do lipca :)

reklama
Do góry