reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Katka dużo zdrówka.

Makota źle się zrozumiałyśmy. Ja nie mam nic przeciwko szukaniu kogoś na moje miejsce. Ja po prostu nie dam rady w pracy tak długo.
Tak jak pisze Hubson to za dużo stresu i katka mnóstwo chorób.

reklama
julia-rozumiem cie i mysle ze moge powiedziec ,ze wiem co czujesz mi zrobiliPAPPAtego samego dnia co USG,zalety wizyt u gina w szpitalu jak cos sie dzieje od razu robia wszystkie potrzebne badania,wynik ma byc na 10tego bo wtedy mam kolejne badanie chyba ,ze bedzie zly to zadzwonia do mnie wczesniej(jak narazie nie zadzwonili)ja jeszcze nie wiem czy zdecyduje sie na amniopunkcje tym bardziej,ze teraz krwawie,musze o tym na spokojnie porozmawiac z ginem i przemyslec sprawe
trzymaj sie

Julia mam nadzieję, że dalsze badania zaprzeczą jakimś nieprawidłowościom.

Aaaa... W ten sposob... Ale ja cos za czesto nie moge sie z Toba porozumiec. Wybacz :p wlasnie sie dziwilam, ze piszesz o tym marcu ;)

Julia ja sie totalnie na tym nie znam, ale licze, ze wszystko bedzie w porzadku. Trzymam kciuki

Hubson chyba zrobie ta aminopunkcje, czuje ze test wyjdzie kiepski to napewno sie zdecyduje...

Wiecie ze wczoraj wieczorem chcialam z mezem porozmawiac o tym co jesli dziecko bedzie chore?! ale on niechcial rozmawiac na ten temat... a dzis mialam zle przeczucia:(

La luna ja tez zostalam do szpitala przed testem bede miec USG genetyczne, lekarza tez mam z dobrego Poznańskiego szpitala,specjalizuje sie tylko jest tylko dla kobiet w ciazy i noworodkow. Ile czekasz na testy Pappa? o ja bede miec o 2-3 dniach

julia mam nadzieję, że będzie dobrze! głęboko w to wierzę!

małgorztkar Tobie gratuluję dobrych wyników!

mataaam za Ciebie trzymam kciuki!

oj zaczynam powoli też panikować - moje prenatalne 08.01....

Julia trzymam kciuki i mam nadzieję że pappa wyjdzie ci ok....

Miałam napisać, co nam sie przytrafiło. Mąż prowadził samochód i w pewnym miejscu była barierka oddzielajaca pasy lewy i środkowy, a przed nią taki jakby kraweznik. Mąż w ostatniej chwili stwierdził że zmieni pas przed ta barierka, bo wydawało nam sie , że lewy pas robi sie tylko do skrętu, no i niestety wjechał w ten kraweznik.... Dobrze że samochód ma tyle systemów co ma, bo inaczej albo w barierkę byśmy wjechali albo na drugi pas wprost pod samochody....a tak to "tylko" dwa koła rozwalone, trochę stresu i laweta..... Na szczęście pewnie uda sie z ac naprawić, bo niestety opony kierunkowe i trzeba cały komplet kupić plus dwie felgi, no i być może amortyzatory mogły pójść czy coś.... Ola nawet nie poczuła, że coś sie stało.... Poprzenim samochodem...wolę nie myśleć co by było.....

reklama
Do góry