Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie;-)i po co ja to przeczytałamJagodka dobrze ze jestes cala. Pociesze Cie- ja potrafie zrobic sobie krzywde schodzac z lozka. Ja dzisiaj pierwszy raz poprosilam meza o zachciewaje. Zrobil mi przepyszne pomidorki z mozzarela, serem zoltym i jogurem.
Mniam
Dziewczyny co do położnych to spotkałam ostatnio tą, która przychodziła jak urodziłam Mikołaja. Mam się zgłosić w maju, bo trzeba do szpitala podobno mieć plan porodu. Jaki chciałoby się mieć poród :O Myślałam, że ona sobie robi żarty, ale wprowadzili im podobno takie wymogi :/ Ta położna to super babka i starała się bardzo pomóc jak Młody miał kolki i miałam takie wsparcie w niej. przydała się![]()