reklama
U
użytkownik 902
Gość
A ja Michalinę rozumiem, bo u mnie sytuacja bardzo podobna, a moi rodzice też z pustymi rękami, ani na jedną, ani na drugą imprezę nie pójdą.
Ja położnej z chęcią bym nawet po podziękowała. Jest mi kompletnie zbędna, takie zwracanie dupy (sorry)
Ja położnej z chęcią bym nawet po podziękowała. Jest mi kompletnie zbędna, takie zwracanie dupy (sorry)
Witajcie
Tak się zabierałam, żeby się odezwać od kilku tygodni, ale im dłuższa nieobecność tym trudniej... Nie jestem panikarą, ale regularne złe wiadomości z pierwszego trymestru mnie skutecznie przeraziły i musiałam sobie zrobić odwyk. Teraz obserwuję trochę z boku, ale czytam regularnie i czuję się "u siebie", więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie z powrotem
Tak się zabierałam, żeby się odezwać od kilku tygodni, ale im dłuższa nieobecność tym trudniej... Nie jestem panikarą, ale regularne złe wiadomości z pierwszego trymestru mnie skutecznie przeraziły i musiałam sobie zrobić odwyk. Teraz obserwuję trochę z boku, ale czytam regularnie i czuję się "u siebie", więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie z powrotem
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Jagodka dobrze ze jestes cala. Pociesze Cie- ja potrafie zrobic sobie krzywde schodzac z lozka. Ja dzisiaj pierwszy raz poprosilam meza o zachciewaje. Zrobil mi przepyszne pomidorki z mozzarela, serem zoltym i jogurem.
Mniam
Mniam
no nie;-)i po co ja to przeczytałamJagodka dobrze ze jestes cala. Pociesze Cie- ja potrafie zrobic sobie krzywde schodzac z lozka. Ja dzisiaj pierwszy raz poprosilam meza o zachciewaje. Zrobil mi przepyszne pomidorki z mozzarela, serem zoltym i jogurem.
Mniam

Znowu bezsenność.Masakra.
Undomiel7- witaj.Co się działo?Teraz oki?
venus27
Fanka BB :)
Dziewczyny co do położnych to spotkałam ostatnio tą, która przychodziła jak urodziłam Mikołaja. Mam się zgłosić w maju, bo trzeba do szpitala podobno mieć plan porodu. Jaki chciałoby się mieć poród :O Myślałam, że ona sobie robi żarty, ale wprowadzili im podobno takie wymogi :/ Ta położna to super babka i starała się bardzo pomóc jak Młody miał kolki i miałam takie wsparcie w niej. przydała się
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Dziewczyny co do położnych to spotkałam ostatnio tą, która przychodziła jak urodziłam Mikołaja. Mam się zgłosić w maju, bo trzeba do szpitala podobno mieć plan porodu. Jaki chciałoby się mieć poród :O Myślałam, że ona sobie robi żarty, ale wprowadzili im podobno takie wymogi :/ Ta położna to super babka i starała się bardzo pomóc jak Młody miał kolki i miałam takie wsparcie w niej. przydała się![]()
Plany porodu można znaleźć na każdej stornie szkoły rodzenia

Ja już od godziny na nogach, martwię się trochę, że nie zdążę ze wszystkim, jeszcze potem pewnie zajrzę, a tymczasem uciekam;-)