blueberrry
Szczęśliwa :)
Dziękować. Na szczęście mam zamknięte opakowania, tamto poszło w tydzień o ile pamietam. Narazie wciskam w siebie pomarańcze, kiwi, bo tu wit.C jest duzo. A go użyje jak zmow (odpukać) czułabym ze cos jest na rzeczy. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem jednak zakret... czytam posta blue i sie zastanawiam dlaczego ona dziekuje malgorzatce ze to chyba jej corka jest w ciazy.... hahaha. Siedze i sie smieje sama z siebie az mi brzuch podskakuje![]()

ja też jednak jestem w ciąży, zajadam obiad ciastkami 

Ja jestem jednak zakret... czytam posta blue i sie zastanawiam dlaczego ona dziekuje malgorzatce ze to chyba jej corka jest w ciazy.... hahaha. Siedze i sie smieje sama z siebie az mi brzuch podskakuje![]()

Dobra jest :-)Moje dziecko obrazilo sie na mnie za wyczyszczenie nosa i poszło spać...![]()
3 maj się i podpisuje się pod słowami dziewczyn .czesc ,dziekuje dziewczyny za wszystko i zegnam sie z wami ,zycze spokojnych miesiecy do rozwiazania,szybkich porodow i zdrowych bobasow.
Dobrze ze wizyta u kardiologa udana i ze Twoje podbrzusze lepiej.Po jedzonku się poloz i nadsłu**** maluszka,.one lubia baraszkować po jedzonku :-).La Luna przytulam Cię bardzo mocno i mówię "do zobaczenia", bo wierzę, że jeszcze się spotkamy w lepszych okolicznościachi jeśli będziesz chciała to nadal tu jesteś mile widziana.
Ja już jakiś czas temu napisałam, że Blue to bardzo mądra kobieta
Dzięki Dziewczyny, już mi lepiej po tej wizycie. EKG prawidłowe, szmer nad sercem to szmer skurczowy rozwojowy, do obserwacji, raczej nie będzie jej przeszkadzał w życiu, może przez to częściej chorować na drogi oddechowe Do kontroli za pół roku, chyba, że zachorowałaby na zapalenie płuc lub ciężką anginę, wtedy do kontroli po chorobie. Chyba mnie przybiło to kolejne przeziębienie, kardiolog i te bóle podbrzusza.. A co do tych ostatnich to już lepiej się czujęDzidziuś co prawda się nie ruszał dziś, ale poczekamy.. Lecę na rosołek rozgrzać się, bo u nas straszna zamieć i jak bałwany wróciłyśmy.
A BLU to już w ogóle z całą pewnością wkroczyła w II trymestr z całą baterią energii 
Dziękuję, że się tą energią tak pięknie dzielisz 

) i gdyby nie to, że mi brzuch wywaliło, nie mam @ i piersi mi urosły to bym nic nie podejrzewała, będzie dobrze zobaczycie Kochane :-)
a jeszcze dziękuję za miłe słowa o torcie Małgorzatce (dobrze pamiętam Kochana, że to ty pisałaś???) :-)
) mam bardzo dobry humor i nawet fakt przejścia przez pół miasta z drążkiem do ćwiczeń dla mojego męża w całym tym ch****** zimowym ubraniu, brnąc w śniegu nie zepsuł mi nastroju