reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Małgorzatkar, może cukier Ci spadł? Spróbuj nosić zawsze coś słodkiego w torebce, jak poczujesz się gorzej to jedz.

reklama
Gosiu nie wiem, postaram się dowiedzieć, ale dopiero w weekend, bo jutro idę na kilka godzin do pracy. Małgorzatkar, może Ty wiesz coś na ten temat?
Z forum na telefonie wcale nie korzystam, więc nie pomogę.

Szpitali ani innych ukrytych prawd nie oglądam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widze ze dzisiaj ogolnie forum nie bardzo trybi:/ ja tez mam problemy z ladowaniem stron.

Co do buntow maluchow to za bardzo nie mam doswiedczenia pamietam troche mojego brata i tak jak dziewczyny mowia cierpliwosc i konsekwencja to podstawa:)

a co do jedzenia to mnie naszlo na jakies racuchy placki albo cos takiego i bede cos zaraz tworzyc na wieczor :D:D

Milego wieczoru:)

Do góry