Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Bellina ja mam termin wg om 27 a wg usg 25. Moze sie jeszcze w szpitalu spotkamy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie każde usg potwierdza termin 15 lipcaDoti no a ja miałam ostatnią miesiączkę 20.10. Ale co do owulki mam pewność, bo lekarz jak oznajmiłam, że się będę starać przy moich cyklach czasami i 40 dniowych po lekach, stwierdził, że sprawdzi czy jest w porządku. No i nie było okazji zajść późniejA ogólnie wyliczony termin przez lekarza mam na 29.07., bo jak już mam w miarę regularne cykle to 30-31 dni. Więc.. hmmm... ja bym się nie zdziwiła, jak Ty byś urodziła nieco później, skoro tak zaszłaś.;-)
Poszłam po buty z Klaudią po 12, zaliczyłyśmy kilka sklepów i nic nie kupiłam.. Znalazłam jedne fajne baleriny, ale cena mało zachęcająca- 189zł
Potem do apteki odebrać zamówienie, na chwilę do domu, posiedziałyśmy 15 minut, przyjechał A. i z powrotem w samochód. Zaliczyliśmy Maca, bo Klaudia o happymeala męczyła, a potem pojechaliśmy kupić materacyk i fotelik. Wróciłam o 18 do domu
Jednak po takim łażeniu stopy już puchną i kręgosłup napierdziela w lędźwiach..