ale różem daje po oczachHurra, wygrałam aukcję na której mi bardzo zależałoMusiałam się pochwalić (więcej Was nie będę zamęczać moimi zakupami
))
Takie cuda za 41 zł![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale różem daje po oczachHurra, wygrałam aukcję na której mi bardzo zależałoMusiałam się pochwalić (więcej Was nie będę zamęczać moimi zakupami
))
Takie cuda za 41 zł![]()
a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu![]()
próbowałam, sól kompletnie ne odtyka mi nosa, na razie się męcze i po prostu z niewyspania i zatkania kolejny dzień boli mnie głowa a ten katar za ch..oinkę przejśc nie chcesól morska taka do nosa mi pomogła![]()
spróbuje bo głowa od tego już mnie tak boli że jak kichnę to czuje jakby mi ją ktoś rozłupywałMój dziadek zawsze robił inhalacje nigdy nie stosował kropli może pomoże
Zielona ja robilam już w 8 tc... napisałam dlaczego się powinno zrobić w tym okresie. Jeśli u Ciebie na czczo był cukier podwyższony to powinnaś jak najszybciej zrobic test.
a propo przeziębień.. jakie krople do nosa w razie czego przyjmujecie? Ja wyszłam taka przeziebiona z tego szpitala, ze masakra i nos zatkany, nie lecący. Przeczytałam wczoraj że leki na xylometazolinie można w ciązy brać. Kupiłam xylorin a tam,że nie. Idzie zgłupieć. Ja bez kropli nie zasnę. Nie umiem oddychać ustami w czasie snu![]()