reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja miałam najgorszy kryzys na samym początku, teraz falami, są lepsze i gorsze i dni, najszczęśliwsza jestem kiedy nie muszę wychodzić z domu...wszystko strasznie mnie denerwuje, w domu też ciężko najgorzej mąż obrywa...ja sama też niemogę z sobą wytrzymać.
Mi psycholog w szpitalu powiedziała że są leki które teoretycznie mogłabym brać...ale jakoś nie jestem przekonana.

Sarka nie pamiętam nazwiska, ewentualnie sprawdzę na papierach ale to jest przy placu Spiski w Poznaniu.
Mój ginekolog tam mnie skierował

Dziewczyny jak się zapatrujecie na spanie w nowo pomalowanym pokoju? Bo sie zastanawiam czy nam to nie zaszkodzi.....

A mozesz sie wstrzymac przez dluzszy czas ? Dziewczyny pisaly chociaz o dwoch dniach, ale wiesz, ja temat chemii zglebilam wczesniej i jestem cholernie wrecz przewrazliwona ( vide: swietlowka ).

Farby roznia sie miedzy soba iloscia lotnych zwiazkow organicznych, w jednych jest ich niewiele, w innych ich ilosc siega wartosci granicznych. Info masz tutaj:
Link do: Lotne związki organiczne – Wikipedia, wolna encyklopedia

Ich ulatnianie troche trwa i, szczerze powiedziawszy, ja - nie przebywalabym w pomieszczeniu przynajmniej przez tydzien.. Ale to ja, po latach leczenia nieplodnosci, jestem tez totalnie przewrazliwona... Dla pewnosci bym jednak wietrzyla i przebywala jak najmniej przez przynajmniej kilka dni.

PS. No i dziekuje :) :* Z lazienki juz korzystam, ale skromnie i okno jest otwarte caly czas. I tak bedzie przez 14 dni, jak zalecono.

Cześć. Martynka dziś zrobiła pobudke o 5:45. O radości. Teraz ogladamy Zakochany kundel.

Czy unikacie już spania na plecach? Ja mam ostatnio obsesję jak budze się na plecach

reklama
Michaś zrobił pobudka i 6...
Od wczoraj przyzwyczajamy Michaela do spania w swoim pokoju, kończy się to tym że śpię obok niego na materacu ale wygodnym, a on w swoim łóżku. Liczę ze w końcu przęsło cała noc beze mnie choć dziś obudził się raz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry