Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój kot atakował bez powodu, ale weterynarz stwierdziła "chorobę psychiczną". Powędrował do teściów i tam świetnie dogaduje się z babcią, która ma demencję. A dla nas była menda niedobra strasznie, a niby maine coony takie świetne.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Trzymam kciuki bedzie dobrzeHej
Ja wylądowałam w szpitalu, brzuch mnie pobolewal i zobaczyłam jednorazowe mikroplamienie różowe. Przyjechałam na IP, usg wszystko dobrze, plamienia nie widać, ktg się trochę nie podobało takiemu młodemu ginowi, wiec mnie zostawili. Teraz był inny i na razie nie kazał powtarzać. Położna powiedziała ze idealne.prosze o kciuki za nas
dziewczyny Doris pojechala na IP i zostala na oddziale bo ja bolal brzuch
prosi o kciuki i modlitwe!!!
ps ja prosze o to samo bo mnie kuje w boku, wzielam podwujna nospe i magnez i czekam czy jechac na IP :-(
Hej
Ja wylądowałam w szpitalu, brzuch mnie pobolewal i zobaczyłam jednorazowe mikroplamienie różowe. Przyjechałam na IP, usg wszystko dobrze, plamienia nie widać, ktg się trochę nie podobało takiemu młodemu ginowi, wiec mnie zostawili. Teraz był inny i na razie nie kazał powtarzać. Położna powiedziała ze idealne.prosze o kciuki za nas
ja już nie mamTo rzeczywiście jakieś zwariowane te koty macie![]()
dziewczyny Doris pojechala na IP i zostala na oddziale bo ja bolal brzuch
prosi o kciuki i modlitwe!!!
ps ja prosze o to samo bo mnie kuje w boku, wzielam podwujna nospe i magnez i czekam czy jechac na IP :-(
trzymam za obydwieHej