Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
daszHeeej Dziewczyny!!!
Julita- lepiej już? Byłaś na ip?
Mehle- trzymam kciukidasz radę.
Mi całą noc śnił się poród :/ naczytałam się na innym forum opisów dziewczyn i jestem przerażona.
Biegałam i szukałam porodówki w wielkim bólu i tak cały sen. Jak poczytałam dziewczyn a moim zdaniem miały normalne porody, to dosłownie nie wiem czy ja dam rade :/
jak bierze Cię na wymioty to zrób łyka lodowatej wody..u mnie to działało a mam to samo co Ty, odruch wymiotny i podaczas picia i do ok pół godziny poNo właśnie nie... W pierwszej ciąży dałam radę bez cytryny więc myślałam że i tym razem tak będzie.
Dziewczyny, czy to badanie jest absolutnie konieczne? Może można je zastąpić jakimś innym... Tak bardzo nie chcę powtórki.![]()
ściskam Cię gorąco, ja mam termin porody mniej więcej w czasie kiedy poroniłam i bardzo nie chciałabym urodzić tego dnia- 13 lipcaWitam i ja
my dzisiaj pospałyśmy do 9
mehle niestety raczej trzeba będzie powtórzyć badanie
dzisiaj mija dwa lata od narodzin mojej Lilianki![]()
witajWitam, czytam was już od jakiegoś czasu codziennie. Z powodu skracającej się szyjki od końca lutego leże. Codziennie nic tylko łóżko. No wychodze tylko na badania i na kontrol. Chyba dopadł mnie jakiś kryzys bo od wczoraj coś dużo rycze, Nawet jak was czytam to płacze![]()
i to co przyszło jest takie jak na zdjęciu było? Jak tak to podaj firmę bo materac i pościel chyba tez przez neta zamówięmi dziś przyszedł materac i pościel do łóżeczkaagnes ciezko z tym twoim lekarzem przewidzieć, u mnie na kazdej wizycie mierzy glowke, brzuszek i wtedy wychodzi mu inny termin porodu ale caly czas sie trzyma wyznaczonego na pierwszej wizycie i wazny jest jeszcze termin z usg prenatalnego w 12 tygodniu ciazy, a terazniejsze to tak naprawde pokazuja tylko w jakim tempie rośnie dziecko. wazne zebys nie urodzila za wczesniej w razie jakis problemow stad jest ta data ustalona na poczatku.
Iwona głowa do góry! juz niewiele nam zostało![]()
apetyt na bliskość mam jeszcze większy niż przed ale mój mąż spękał jak zobaczył na własne oczy tego swojego wyczekiwanego junioraSłuchajcie dziewczyny a jak u Was sprawy intymne? Przytulacie się z małżonkami/partnerami? Ja nie wiem co się dzieje, ale nawet jak mam ochotę to w ogóle nie mam z tego przyjemności i tak jakoś sucho..hm nie wiem czy to hormony czy co..mam nadzieję, że po ciąży się to zmieni
i jeszcze jedno pytanko bo to dziwna sprawa...jeden sutek mam troszkę wystający ale bez rewelacji a drugi zupełnie schowanymartwię się trochę, że mały nie będzie miał "za co załapać" a bardzo bym chciała karmić piersią. Wy jakoś ćwiczyłyście sutki tzn wyciągałyście je? może miał ktoś podobną sytuację....zapomniałam się zapytać gina a wizytę mam 10 maja dopiero...
Witaj w klubie [emoji6]U nas sprawy intymne odkąd założyli mi peesar nie istnieją [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Witam, czytam was już od jakiegoś czasu codziennie. Z powodu skracającej się szyjki od końca lutego leże. Codziennie nic tylko łóżko. No wychodze tylko na badania i na kontrol. Chyba dopadł mnie jakiś kryzys bo od wczoraj coś dużo rycze, Nawet jak was czytam to płacze![]()