Cześć!
Iwona35 - dokładnie, nic dodać, nic ująć! Ugh :/
Madziolina - i jak tam? Kupiłaś te paski? Ja też, podobnie jak chyba Iwona, muszę w ciągu dnia zmieniać wkładki, bo wciąż mi mokro, ale przypuszczam, że to upławy.
Iwonaimaja - ślicznie wyglądacie!!! To sukienusia czy alba? A włoski Maja miała rozpuszczone czy z tyłu upięte jakoś? Cieszę się, że wszystko się udało, to taki uroczysty dzień...
Kkasiulka - ja jednorazowe

Też nie mam nic wypranego, zakupy jeszcze przede mną. Czekam na wieści po wizycie!!
Gwiazda - pisz częściej! I co myślisz, to czop? Mi przy Nikodemie odszedł przy 8 cm rozwarcia, przy badaniu, a potem szybko cc. Przy Mikołaju nie odszedł.
Kamejka - na 4-6 czy którąś tam dobę po porodzie miałam takie balony, że szok, bo nawał pokarmu. Potem w miarę, ale teraz już mam większe ze 2 rozmiary i po porodzie stwierdzam, że też się powiększają. Ale to nie u każdego.
Agula, teraz już będziemy puchły, mniej, więcej, bo ciepło się robi, a my już większe jesteśmy. Zapytaj lekarza na wizycie.
Nieufna - lody tak dużo nie mają, ale właśnie waniliowe, bez wafelka albo sorbety. Big Milk ten biały ma tylko 86 kcal, to przyzwoicie, a jeszcze organizm musi spalić kalorie do tego, by ogrzać loda, aby go strawić

Ja uwielbiam lody, zwłaszcza teraz :/
U mnie w szpitalu za salę 1, jak rodziłam najstarszego, to kupiliśmy do szpitala prześcieradła, bo taka sala 1 kosztowała wtedy 100 zł i pielęgniarki powiedziały, żeby w ten sposób zrobić. Przy Nikodemie miałam 2 i teraz nie wiem co wybrać, z tym, że pojedyncze sale są tylko dwie i jak już będą zajęte to i tak lipa.
Jeżeli chodzi o opiekę to nie narzekam, były miłe, sympatyczne, pomocne. Do piersi przystawiały, na pytania odpowiadały, było ok, ale to szpital i oddział, gdzie moja mama przez lata pracowała jako pielęgniarka na oddziale noworodkowym ALE! koleżanki, które tam rodziły potwierdzały moje słowa, że jest tam naprawdę miło i dobrze, to mały szpital. Mam nadzieję, że i tym razem będzie podobnie.
Ze schylaniem, goleniem - masakra!
Co do tekstów innych. Mi mówią, że ślicznie wyglądam i może oni to tak widzą, bo patrzą jak na kobietę w ciąży, ale ja widzę wieloryba i nie mogę, chociaż chciałabym, nastawienia zmienić!
Wczoraj coś mnie brzuch bolał, już sama nie wiedziałam dokładnie gdzie i od czego. Jutro 3 usg. Powodzenia dla tych, które również mają, trochę nas jest.
Pytanie mam 
Miałam w piersiach tą siarę. No właśnie miałam. Ona może raz być, a raz nie?? Czy jak to jest? Bo mnie to trochę zasmuciło, że już echo :/