DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Przestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Dziewczyny!
Dzięki za radybadania i wizytę mam za tydzień, ale chyba zrobię wcześniej mocz i zobaczę co jest na rzeczy.
Jakos mi się nie poprawiło od wczorajnadal jestem przybita, u nas taki upał..
Jeszcze trochę czasu i koniec wspaniałego III trymestru. Pomarudzę Wam dziś
Iwonaimaja- jakie cudne zdjęciasuper, że wszystko się udało !!
Byłam w sklepie oglądać materace i były super właśnie gryka-pianka-kokos (nie jestem do niego przekonana), poszukam jeszcze a jak nie to kupimy, ale będę miała go na uwadze. Dostaliśmy do łóżeczka od siostry męża materac, ale po 2 dzieci i jakiś dziwny jest. Mam porównanie jak nowy w sklepie widziałam i daje go kotu na balkon
Upolowałam ciuszki w lumpiku. Jest u moich rodziców jeden taki lumpik gdzie ciuszki są boskie, super materiały, jak nowe a w sobotę było 2zł/kg !! to zapłaciłam 6zł za dwa workiwstawię Wam foty.
Jeeezuuu. .....a ja jeszcze nie mam prawie nic kupione! A gdzie tan pranie. ..... ja z tych co rodzą po terminie i wciąż liczę ze mam jeszcze 9 tygodni.
Dziękuję! Odezwę się po południu [emoji1]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
wg mnie nie może byc po prostu za cieńki.. ja coś tez tej gryce nei zaufałam, kupiłam kokos pianka kokos i jestem zadowolona. Gryka niby jest rehabilitacyjna ale po co z góry na rehabilitację się nastawiać?Super że zakupy udane..☺co do materaca to ja też mam zamiar się wybrać i na żywo zobaczyć, dotknąć itd bo na internecie to wszystko ładnie wygląda. Ja do tej gryki nie nie jestem jakoś przekonana...
Ja też nie mam nic poza wózkiem, zamówionymi mebelkami i kilkoma ciuszkami... Teraz w sobotę muszę wybrać się do hurtowni dzieciecej to może kupię trochę rzeczy a co sobie upatrzylam na internecie muszę zamawiać bo czas ucieka...ehhh...
Ja nie jestem za opłacaniem połoznych ale daleka jestem od oceniania mam, które w ten sposób chcą swoje lęki uspokoić. Żenujące zaś dla mnie jest jak ktoś się tygodniami nie odzywa i praktycznie w większości przypadków zabiera głos tylko jak chce coś skrytykować albo kiedy trwa kłótnia na forumPrzestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...
wg mnie nie może byc po prostu za cieńki.. ja coś tez tej gryce nei zaufałam, kupiłam kokos pianka kokos i jestem zadowolona. Gryka niby jest rehabilitacyjna ale po co z góry na rehabilitację się nastawiać?![]()

Też tak uważamJa tez położnej nie opłacalam i nie będę (choć każdy ma prawo mieć swoje zdanie) za to chcę wziąść do porodu męża żeby "patrzyl" jak panie pracują - dodatkowe oczy to dodatkowa motywacja![]()