Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
Mi akurat nie pichna ale czasem mam uczucie takiego napecznieniaDziewczyny pomocy, czy wam też tak puchną nogi?
Ja mam kostki prawie jak łydki i takie poduchy na wierzchu stopy i palcach, musiałam sobie kupić klapki na rzepie bo nic założyć niemogę, ciśnienie obniżam tabletkami ale mimo wszystko boję się czy to nie zatrucie ciążowe, wizytę mam dopiero w przyszły poniedziałek
Po nocy obrzęk jest jakby mniejszy ale nie schodzi całkowicie.
Jedz to sie uspokoisz. Moja tez ma nieraz szarpane ruchy ale przeplatane z ruszaniem sie i przeciaganiem. Ja to mam uczucie jakbym miala w brzuchu 5 dzieci taka jestem pelna...Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
A mnie własnie szlag trafił, bo mój indywidualista sobie wymyslił, że nie lub swojej szkoły i chce ją zmienić (klasa obecnie II LO) i że ja mam mu znaleźć szkołe prywatną najlepiej. Zaraz wyjdę z siebie bosz .......