Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
u mnie nie można, ochrzaniają za toDziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
u mnie można, ale przezroczystym najlepiej...Dziewczyny a propos malowania paznokci to Wam coś wiadomo czy można do porodu mieć czy nie?bo mnie dobiegły słuch że nie,bo lekarz na płytce może ocenić niedotlenienie organizmu czy coś;-)?
Mam kurde nienormalnych sąsiadów w bloku na przeciwko. Facet chodzi na golasa przy odsłonietych oknach, często uprawiają ex też nie zasłanniają okien, a jeszcze jego pasją jest pozowanie nago przed lustrem tudzież udawanie boksowania w stronę okna.... Chcąc nie chcąc opuszczam zawsze balkon jak on się pojawia, czub.