• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
Malinowa śliczne -brokatowe tak? i hybdryda ?
Lila to co wolno? w sumie nic...ja już luzuję ,bo inaczej bym ześwirowała....Wszystko z umiarem i bedzie ok ! /no prawie wszystko../

Haha do tła chodnika niezle ;) tak idziemy ma bal na który zapisaliśmy sie nie wiedząc jeszcze o ciąży... A pazury do hybrydy ja sama sobie robię bo kupiłam lampę czytałam ze nie sa szkodliwe gorsze jest zmywanie bo aceton ale mi w tym pomaga mąż ;)

Malinowa śliczne -brokatowe tak? i hybdryda ?
Lila to co wolno? w sumie nic...ja już luzuję ,bo inaczej bym ześwirowała....Wszystko z umiarem i bedzie ok ! /no prawie wszystko../

Venicee, zgadzam się z tym umiarem. Jeśli któraś by cały czas robiła coś z tych rzeczy, to mogłoby zaszkodzić ale raz na jakiś czas to luz. Ja mam zamiar farbować włosy, to będzie 3 może 4 razy przez całą ciążę. Paznokci nie maluję za często ale na święta, sylwestra itp to przecież trzeba :-P
No a świąt bez śledzi sobie nie wyobrażam :-(
Jedna lekarka mówiła, żeby unikać makowców, bo to opiaty..grzybów, bo ciężkostrawne..sernika na zimno i kremów, bo zawierają surowe jajka... I jeszcze były jakieś inne..
Ale ile my tego zjemy???
Zdrowy rozsądek i nie dajmy się zwariować :-)

reklama
No nie zrezygnuje z paznokci ,chodze raz na mc.... Włosy farbuję co 3 mce...Jak się to ma do kobiet które palą czy piją alkohol podczas ciąży? wiem że to nie wyłumaczenie ,ale te pazurki i fryzjer to dla mnie radocha :D Przyszła mama powinna ładnie wyglądać ,na tyle ile się da...
Co do jedzenia -wiadomo czego napewno nie wolno...ale mi grozi raczej ilość jedzenia a nie co zjem ....ale to jak mdłości odpuszczą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry