Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Puścili mnie do domu .skurcze jakieś pare razy dzienie są, rozwarcie 1,5 cm ale stwierdzili, że jakby co to jestem w terminie(?) i moge rodzić

Cześć dziewczyny.
Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć, też jestem (planowaną) lipcówką 2016![]()
Mam dzisiaj to samo z tą toaletą i mam nadzieję że to będzie już :-)Ja sie dzis fatalnie czuje, caly dzien boli mnie glowa bo jestem b podatna na wahanie cisnienia. No i oprocz tego czesto wizytuje w toalecie, ciekawe czy to znaczy ze to juz!:O
Ja miałam datę na 6.07 [emoji4] Ale mała się nie przekrecila więc jutro cc.
Jestem Basia, mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Razem z mężem czekamy na naszego pierwszego dzidziusia - na razie mówiono nam, że jest to dziewczynka i część ubranek mamy właśnie różowych czy typowo dziewczęcych, więc mam nadzieję, że się to nie zmieniTermin mam na 6 lipca z miesiączki, ale ponieważ miałam dość długie cykle to z moją lekarką kierujemy się terminem z pierwszego USG prenatalnego, czyli 15 lipca. Ja osobiście mówię, że mój termin jest miedzy 6 a 15 lipca
Czy ktoś miał podobnie jak ja? Bo czytałam najróżniejsze wypowiedzi.
Co? Dlaczego?A ja z informacja ze u mnie narkoza całkowita będzie ;(
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Może lepiej. Przynajmniej będziesz nieświadoma. A znając mnie to pewnie zacznie mi się włączać wyobraźnia co oni tam dłubią i dłubią. [emoji57]Needi dam znać co i jak przed bo godziny nie mam ustalonej być przed południem
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom