reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny a ile trzymaja po cc zakladajac ze wszystko jest ok? Wstepnie mam miec w czwartek i zastanawiam sie ile moga mnie trzymac oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie dobrze z synkiem.i ze mna ;)

reklama
Co to za zdjecie z ciachem mi sie pokazuje? Pysznie wyglada :) ktora wstawiala fote? Przyznac się szybciutko!!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciacho moje, ale już dawno zjedzone ;) Dziewczyny chciały przepis i foto, to wrzuciłam.

Jakby co, to ja też jeszcze czekam. Termin mam na 23.07. Lekarka 3 tyg temu mówiła mi, że raczej do terminu nie doczekam. W tym tygodniu rozwarcie na opuszek. A na ktg wczoraj trafiłam na lekarza mruka (swoją drogą faceta młodego i bardzo przystojnego ;)) ale mało mówił i niewyraźnie. Zrobił mi nawet usg, bo coś tam chciał sobie sprawdzić (?). A na koniec powiedział mi tylko: wszystko dobrze, następne ktg za tydzień. O i tak ;)

Już trochę siedzę jak na szpilkach. Chodzę codziennie na spacery, chociaż teraz to takim tempem żółwia i z małym trzęsieniem ziemi przy każdym kroku. Rozciągam się, ćwiczę kegle. No i czekam, czekam! ;)

Fajnie, że dzieciaki się rodzą. Jak patrzę na zdjęcia, to się nie mogę doczekać!!

Z jednej strony tych cc Wam.zazdroszczę, bo wiecie kiedy co i jak. Ja to wyczekuję i kombinuję jak wykurzyć Maluszka :P

Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznym :P a nie chcę się zamykać w domu...

Z jednej strony tych cc Wam.zazdroszczę, bo wiecie kiedy co i jak. Ja to wyczekuję i kombinuję jak wykurzyć Maluszka :p

Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznym :p a nie chcę się zamykać w domu...
W pierwszej ciąży odeszły mi z nienacka bez niczego.

Fazerkamm 3 godzinny spacer [emoji106] w dobrej formie jestes!

Giulia ja tez jeszcze w 2paku, termin mam za 6 dni, najgorsze to czekanie

A gin twierdził ze do 2 tyg urodzę - 2 tygodnie temu [emoji52]

Heh Julka skądś to znam, mnie tez juz mega wkorza jak wszyscy pytają "urodziłaś juz?" "Jeszcze nie?" "To kiedy?"
[emoji35]

Madziolina a ja bym sie z Toba zamieniła bo moj M to by tylko w domu siedział, cieżko go gdzieś wyciągnąć na powietrze
Ja sie przemieszczczam praktycznie codziennie ale oczywiście juz sie za daleko nie wypuszczam (10/15km od domu) i staram sie zeby ktoś ze mną zawsze był

Julka u mnie po cc zostajesz max 5 dób, jak jest dobrze to nawet i po 3 wypisują

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Z jednej strony tych cc Wam.zazdroszczę, bo wiecie kiedy co i jak. Ja to wyczekuję i kombinuję jak wykurzyć Maluszka[emoji14]

Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznym[emoji14]a nie chcę się zamykać w domu...
Mi teraz tak te wody odeszly ze nawet tego nie zauwazylam ;d tak mnie zaskoczyly,a co!;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry