Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny a ile trzymaja po cc zakladajac ze wszystko jest ok? Wstepnie mam miec w czwartek i zastanawiam sie ile moga mnie trzymac oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie dobrze z synkiem.i ze mna 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to za zdjecie z ciachem mi sie pokazuje? Pysznie wygladaktora wstawiala fote? Przyznac się szybciutko!!
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
3 doby. Ja w czwartek miałam cc a w niedzielę wyszłam.Dziewczyny a ile trzymaja po cc zakladajac ze wszystko jest ok? Wstepnie mam miec w czwartek i zastanawiam sie ile moga mnie trzymac oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie dobrze z synkiem.i ze mna![]()
W pierwszej ciąży odeszły mi z nienacka bez niczego.Z jednej strony tych cc Wam.zazdroszczę, bo wiecie kiedy co i jak. Ja to wyczekuję i kombinuję jak wykurzyć Maluszka
Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznyma nie chcę się zamykać w domu...
Mi teraz tak te wody odeszly ze nawet tego nie zauwazylam ;d tak mnie zaskoczyly,a co!Z jednej strony tych cc Wam.zazdroszczę, bo wiecie kiedy co i jak. Ja to wyczekuję i kombinuję jak wykurzyć Maluszka[emoji14]
Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznym[emoji14]a nie chcę się zamykać w domu...