Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami tak mamDziewczyny, a miałyście takie wrażenie, że brzuch nagle waży ze sto kilo? Tak mi ciąży jakby nagle tam mi ktoś kamieni dorzucił![]()
Dziewczyny a ile trzymaja po cc zakladajac ze wszystko jest ok? Wstepnie mam miec w czwartek i zastanawiam sie ile moga mnie trzymac oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie dobrze z synkiem.i ze mna![]()
No to sobie pokrzyczalam, poplakalam sie i moze bedzie lepiej...![]()
Musze sie pochwalic ze obcielam wlosy mojemu psu, terminy do fryzjerów psich na ponad miesiac a biedny juz miał dlugie. Wyglada jakby wpadl pod kosiare i to taka ktora ma co drugie ostrzebrawo ja, musiala sie wyrzyc na biednym niewinnym piesku, jak on teraz pokaze sie suczką? Schowal sie piod lozkien i wcale mu sie nie dziwie..
Czy jak.wody odchodzą to wcześniej są skurcze, bóle czy mogą nagle? Kurcze ciągle o tym myślę i się boję, że mnie weźmie w miejscu publicznyma nie chcę się zamykać w domu...
Witajcie! Chciałam tylko zameldować że dziś muszę się stawić w szpitalu ze względu na cukrzycę ciążową. Także będę leżeć i czekać, mam nadzieję że niezbyt długo. Humor beznadznadziejny bo muszę się rozstać z córką i pani diabetolog dzisiaj trochę mnie postraszyła. Szkoda gadać...
Dziewczyny, a miałyście takie wrażenie, że brzuch nagle waży ze sto kilo? Tak mi ciąży jakby nagle tam mi ktoś kamieni dorzucił![]()