BasiaJulia
Fanka BB :)
Ha, haIwona- u mnie w szpitalu golenia nie ma i lewatywyusłyszałam jak tylko poszłam pooglądać porodówkę. Wynika z tego, że lubią dzikość i naturę
ja się golę na czuja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha, haIwona- u mnie w szpitalu golenia nie ma i lewatywyusłyszałam jak tylko poszłam pooglądać porodówkę. Wynika z tego, że lubią dzikość i naturę
ja się golę na czuja.
Super! Mam nadzieję, że ten weekend już w domu spędzicie. A na laktację są różne herbatki, wspomagacze, koleżanki korzystały i coś pomogłoHej, jest szansa, że dziś wyjdziemy do domku i wtedy coś wiecej napisze. Nie moge się na córcię napatrzeć, jest cudna, Mój syn dumny a tatuś to już w ogóle. Ale, żeby nie było zbyt pięknie jest też mój dramat, nie mam w ogóle pokarmumuszę ją dokarmiać, leci tylko drobna siara i dupa brodawki mam poranione, nie wiem czemu tak jest tym razem. To moja osobista porażka i dramat
Czy jak się zgłoszę na ochotnika to tak się stanie?Ciekawe, której dziś dzień będzie?
Hmmm, myślę, że to nie działaCzy jak się zgłoszę na ochotnika to tak się stanie?![]()

Lizzy - ja takie stawianie się brzucha mam kilka-kilkanaście razy dziennie, ale ja to odczuwam tak, jakby się np. dziecko napinało i pleckami wypychało brzuch. Nawet lubię to uczucie![]()
Iwona- u mnie w szpitalu golenia nie ma i lewatywyusłyszałam jak tylko poszłam pooglądać porodówkę. Wynika z tego, że lubią dzikość i naturę
ja się golę na czuja.
Hej, jest szansa, że dziś wyjdziemy do domku i wtedy coś wiecej napisze. Nie moge się na córcię napatrzeć, jest cudna, Mój syn dumny a tatuś to już w ogóle. Ale, żeby nie było zbyt pięknie jest też mój dramat, nie mam w ogóle pokarmumuszę ją dokarmiać, leci tylko drobna siara i dupa brodawki mam poranione, nie wiem czemu tak jest tym razem. To moja osobista porażka i dramat