Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czym karmisz?U mnie też lipa ze snem[emoji53] A od 2 dni brak kupy czy to normalne czy mam się martwić
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też wesoło.... wczoraj w szpitalu mała dała 3godz takiego wrzasku, że chciałam usiąść i ryczeć. Nie dała się uspokoić! Myślałam, że chce odbić, mokra pielucha, jedzenie itp. dosłownie nic, ALE ona ma refluks i jej się cofa mleko po czym ona to połyka i jest ogromny krzyk...i tak kilka razy + ryk przy puszczaniu bąków.
Oczywiśćie wszyscy się w szyby gapili a nikt nie przyszedł zapytać chociaż co jest.
Z mężem też nie jest radośnie. Błędne koło: z małą jest ok- mąż szczęśliwy i bez problemów, mała ryczy lub choruje- mąż wymawia wszystko, nie ma cierpliwości ja dostaje za WSZYSTKO od słabego mleka (nie ściągam już, bo mam 10ml z 2 cyców), padły już słowa rozwód nawet i szczerze jak tak to dłużej potrwa to ja mam dość. Najgorzej, że nie mam NIC. nie mam na kogo liczyć...wychodzę za drzwi i stoję goła i wesoła, więc dziecko on by pewnie dostał.
ot takie smęcenie z rana....
Needi- trzymaj się! dasz radę