• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
Needi jesli Cie to pocieszy to u mnie to samo! Az sie boje co bedzie dalej a jeszcze wczoraj u kuzynki na noc zjedliśmy kebaby a fuj do teraz mam wstęt do nich! Tzn smaczne były ale po co na noc? I wcale nie byłam głodna tylko smaka mi narobili...

Venice co szpital to inaczej. Dziewczyna z innego wątku staraczek zaszla i w 6 tyg miała kilka kropek krwi na papierze i ja zostawili na kilka dni i monitoruje bete itp. A Ty z dużym krwawieniem...

jak tam u Was waga? u mnie 1,5kg do przodu a nie wydaje mi się żebym jakoś specjalnie dużo jadła chyba ta czekolada w nocy daje w kość ;)

u mnie śledzie się moczą biszkopt się piecze a ja muszę odpocząć bo już się napracowałam ;)
No u mnie 2-2,5 kg na plusie, brzuszek już widać nawet :) co to będzie później :)

Venicee masz rację, odpoczywaj.

Jakoś mi niedobrze dziś dziewczyny, a po pracy jadę na zakupy, muszę zrobić zapasy jedzenia :-D

Ja na początku -1,3 bo jadłam bardzo małe porcje, po kilku kęsach czułam się pełna. Teraz mi to minęło i troszkę wróciło. Na razie 0,5kg mniej niż przed zajściem ale apetyt coraz większy, a Wy jeszcze kusicie...

ja dziewczyny cały6 czas lece w dółó, mam wstręt do jedzenia i cały czas się zmuszam żeby coś przegryźć, zaraz będę mieć wynik tsh. mam nadzieje, że będą w porządku

reklama
Marta cierpie na niedoczynność i hashimoto, najlepszy i najbezpiecznych wynik tsh to tak około 1-2, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to już było ponad 5, szybko zwiększyłam dawke i za 2 dni było juz 3 z czymś a teraz minął tydzien i chce zobaczyć w jakim kierunku to idzie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry