Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamy podobne tapetyCoś się kotu pomieszało
Zobacz załącznik 780912
Znaczy materacyk podnosisz do góry trochę? Można, moja od urodzenia śpi pod lekkim skosem (poduszka pod materacem) i w gondoli też podnosimy. W szpitalu wózeczki były pod skosem to zapytałam położnej czy może tak dziecko leżeć.BasiaJulia, u mnie problem w tym, że syn nie widzi, a chciałby. trochę mu podnoszę gondolkę żeby widział jak już jest tragicznie, bo nie wiem czy można...
U nas 6-8 zależy jaki dzień. Jak je samą butelkę to tak 130 ml (powoli zwiększam do 150 ml), je też samą pierś albo pierś+mm ok. 90 ml. Ostatnio ma mniejszy apetyt.Dziewczyny ile posiłków na dobę jedzą wasze maleństwa?
Ja średnio tak co 2,5 godz. A o 20 to znaczy masz wyrzuty, że późno?Dziewczyny a karmicie na żądanie czy w wyznaczonym czasie? Ja na poczatku karmila na zadanie a teraz karmie co.okolo 3-3,5 h. Tak ustawiam dobe zeby karmienie wypadlo na około 20i czasem uwazam ze to wyrodne z mojej strony
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie przeprowadzałam, ale wyjeżdżaliśmy na kilka dni, jak mała miała 3 tyg. i później na 2 tygodnie jak miała 1,5 mies. Pierwszy wyjazd ok, za drugim razem dość szybko przyzwyczaiła się do nowych warunków, a po powrocie też bez większych problemów. Pierwszą noc się budziła częściej. Więc myślę, że będzie ok. Postaraj się zachować stary rytm dnia, kąpiel o tej samej godzinie itd.Dziewczyny czy któraś kiedyś przeprowadzala się jak dzidzia miała kilka miesięcy tak jak moja 3 teraz i miały problem z zadomowieniem się? Moja niby wszędzie zasypiala ale boję się że może trochę marudzić.Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a czy wy nosicie obrączki? Tzn chodzi mi o to że ja w ciąży nie nosiłam bo mi palce puchly a teraz nie wloze i muszę chyba powiększyć
Przewijak też niestety lubi[emoji4]Moj kot upodobal sobie ostatnio przewijak i za nic nie chce zejscMam zwykle dziecko na rekach wiec nie mam jako kota przesunac, wiec powoli ukladam dziecko obok kota i wtedy sie poddaje i schodzi, a czem dopiero jak go synek za siersc zlapie [emoji14]
Asia, ja nosze obraczke. W ciazy tez nosilam, choc troche mi puchly paluchy, ale ja kupilam nieco wieksza. Za to zareczynowa obraczke nie nosze, bo jak zaloze to nie zdejme.. moze jak troche schudne![]()
ja bobovitę kaszka ryżowa bez dodatków owoców ale to na razie na zasadzie dosypywania łyżeczki do butelki z mlekiem przed wieczornym spaniem.Dziewczyny, a jaką pierwszą kaszkę podawałyście? Idziemy w piątek do lekarza, zapytam o rozszerzenie diety, bo w sumie moja karmiona pół na pół to może powinna już coś nowego jeść po 4 msc.
Używa któraś gruszki do noska? Jakiej marki polecacie? (taka, która działa)