Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamy podobne tapetyCoś się kotu pomieszało
Zobacz załącznik 780912
Znaczy materacyk podnosisz do góry trochę? Można, moja od urodzenia śpi pod lekkim skosem (poduszka pod materacem) i w gondoli też podnosimy. W szpitalu wózeczki były pod skosem to zapytałam położnej czy może tak dziecko leżeć.BasiaJulia, u mnie problem w tym, że syn nie widzi, a chciałby. trochę mu podnoszę gondolkę żeby widział jak już jest tragicznie, bo nie wiem czy można...
U nas 6-8 zależy jaki dzień. Jak je samą butelkę to tak 130 ml (powoli zwiększam do 150 ml), je też samą pierś albo pierś+mm ok. 90 ml. Ostatnio ma mniejszy apetyt.Dziewczyny ile posiłków na dobę jedzą wasze maleństwa?
Ja średnio tak co 2,5 godz. A o 20 to znaczy masz wyrzuty, że późno?Dziewczyny a karmicie na żądanie czy w wyznaczonym czasie? Ja na poczatku karmila na zadanie a teraz karmie co.okolo 3-3,5 h. Tak ustawiam dobe zeby karmienie wypadlo na około 20i czasem uwazam ze to wyrodne z mojej strony
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie przeprowadzałam, ale wyjeżdżaliśmy na kilka dni, jak mała miała 3 tyg. i później na 2 tygodnie jak miała 1,5 mies. Pierwszy wyjazd ok, za drugim razem dość szybko przyzwyczaiła się do nowych warunków, a po powrocie też bez większych problemów. Pierwszą noc się budziła częściej. Więc myślę, że będzie ok. Postaraj się zachować stary rytm dnia, kąpiel o tej samej godzinie itd.Dziewczyny czy któraś kiedyś przeprowadzala się jak dzidzia miała kilka miesięcy tak jak moja 3 teraz i miały problem z zadomowieniem się? Moja niby wszędzie zasypiala ale boję się że może trochę marudzić.Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a czy wy nosicie obrączki? Tzn chodzi mi o to że ja w ciąży nie nosiłam bo mi palce puchly a teraz nie wloze i muszę chyba powiększyć
Przewijak też niestety lubi[emoji4]Moj kot upodobal sobie ostatnio przewijak i za nic nie chce zejscMam zwykle dziecko na rekach wiec nie mam jako kota przesunac, wiec powoli ukladam dziecko obok kota i wtedy sie poddaje i schodzi, a czem dopiero jak go synek za siersc zlapie [emoji14]
Asia, ja nosze obraczke. W ciazy tez nosilam, choc troche mi puchly paluchy, ale ja kupilam nieco wieksza. Za to zareczynowa obraczke nie nosze, bo jak zaloze to nie zdejme.. moze jak troche schudne![]()
ja bobovitę kaszka ryżowa bez dodatków owoców ale to na razie na zasadzie dosypywania łyżeczki do butelki z mlekiem przed wieczornym spaniem.Dziewczyny, a jaką pierwszą kaszkę podawałyście? Idziemy w piątek do lekarza, zapytam o rozszerzenie diety, bo w sumie moja karmiona pół na pół to może powinna już coś nowego jeść po 4 msc.
Używa któraś gruszki do noska? Jakiej marki polecacie? (taka, która działa)