Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamejka moja od urodzenia nie śpi w dzień. Przez pierwsze 3 miesiące to przeszłam piekło bo spała 2 razy dziennie po 15 min i reszta dnia marudzenia popołudniu to już była tak marudna że ja już opadałam z sił. Za tydzień kończy 5 miesiąc i dopiero od 2 - 3 tygodni prześpi czasami 2 godziny w ciągu dnia ale to czasami. Kładę ją za to o 18.00 na noc bo o 16-17.00 to jest tak zmęczona że pada ale ją przetrzymuje do 18.00 bo tak to o 20.00 by mi się budziła. Przyznam że jest mi nieraz ciężko. Staram sie też nie wracać myślami do czasu kiedy była malutka bo dla mnie to straszne wspomnienia[emoji33] Bardzo Cię rozumiem Kamejka co przeżywasz człowiek nie może cieszyć malenstwem bo jest wypompowany opieką nad nim i nie ma siły na NIC[emoji22]Okresu jeszcze nie miałam ani razu od porodu (karmię piersią).
A na pupę Linomag lub maść na pupę babydream a rossmanna. Jak odparzenie to sudocrem i bepanthen. Ja smaruję po każdej zmianie pieluszki bo tak to były problemy z odparzeniami.
Dziś była teściowa u mnie i jak tak z nią pogadałam to się zaczęłam serio martwić o moją małąbo ona nic w dzień nie śpi. Max dwa razy dziennie po pól h. To nie jest normalne u takiego malutkiego dziecka, organizm nie ma kiedy się zregenerować i boję się że to negatywnie wpłynie na rozwój. W dzień jest bardzo marudna prawdopodobnie przez to że jest zmęczona.. Ale spać nie chce. Poza tym za mało przybiera na wadze. Waży ok 4,5 kg a ma już 4 miesiące. Zawsze mnie lekarze uspokajali że ja jestem taka drobna to dziecko ma to w genach. Ale bez przesady kurczę. Ona jest chuda, to widać. Poza tym ostatnio mąż musiał z nią zostać więc karmił ją butelką i dzięki temu sprawdziliśmy ile je. Ona je tylko 50-60 ml
a wg lekarza powinna 120-140. Martwię się
idę we wtorek do pediatry z nią...