reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
Toteczka w ciagu dnia dobrze sypia ale tez musze go bujac bo spi w,wozku. Za to w nocy co chwile cos chce a to smoka, musze go tulic, glaskac i zasypia na godzinkę i tak w kolko. Modle siw zeby to.minelo bo na meza nie mam co liczyc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Toteczko, obudził mnie ból gardła i mnie dusilo, więc wyszlam.z sypialni, zeby Małego nie obudzić, potem katar. Też wychodziłam... a potem przeżywałam wczorajszy dzień, bo był dla mnie bardzi ciężki... mama ma wolne, wiec chętnie by przyjechala pobawić się z wnukiem, ale ona już całkiem jest chora i guzik. Byle do drzemek...
Julka, Ty to jesteś biedna z tymi nockami... oby się unormował w końcu...

Lizzy zdrówka życzę.
Dziś odkryłam, że łóżeczko można przerobić na kołyskę dodając do niego płozy za parę groszy, może w tym lepiej by mu się spało Julka skoro wózek tak lubi i kołysanie.

U mnie tez wszystko wpycha i ma takie napady jakby momentami go bardzo swedzialy dziasla, ale nie widze spuchnietych.. ciężki dzien przedemna, dopijan kawe i biore sie za zycie....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie noc też do D.... pobudki co chwilę, smok nie pomaga to cyc w buzke i usypial, nim ja zdążyłam usnąć już się budził. O 3 zrezygnowana wzięłam go na siebie z nadzieją że trochę pośpimy ale też co chwile się kręcił. A było już w miarę fajnie :hmm:
Ale wkurzyła mnie wczoraj pediatra. Poszłam bo filip znów ma wysypke i suche placki tylko że więcej. A już raz byłam i kazała ograniczyć nabiał, ja zrezygnowałam całkowicie i jem ciągle to samo a jego znów wysypalo a naprawdę już nie wiem co mogło zaszkodzić. Ale oczywiście wyszłam na matkę histeryczke bo przecież wysypki ona nie widzi, a suche placki eee takie to nic. Liczyłam na skierowanie do alergologa bo zaraz będę jeść chleb z wodą.

reklama
Witam w pochmurny dzień :/

Zdrówka dla chorujących!

Lizzy, a co się wczoraj takiego wydarzyło? Jeśli możesz napisać, bo ja albo przeoczyłam albo nie pisałaś...

Mamba
- współczuję. Ja nie wiem co jest z tymi lekarzami!!!!!!!!

Kamejka, tulę mocno! Będzie dobrze. Antybiotyk pomoże, mój Mikołaj też miał gronkowca i to zaraz po wyjściu ze szpitala, ropka w oczkach wychodziła, a to był gronkowiec. Antybiotyk pomógł. Co do mm dokarmiaj, nabierze ciałka i siły. Jak przybierze na wadze to macie zrezygnować z mm czy już na stałe? I tak nasze dzieciaczki teraz już będą jadły więcej innych rzeczy także główka do góry!

Co za wyjec! Idę!!

Do góry