Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co czytasz? mnie na czytanie ostatnio wzięło i w każdej wolnej chwili łapię jakąś książkęAga, i superkorzystajcie poki malutka spi. ja dzis mialam piwko imbirowe.
Maly pospal godzinke i wlasnie sie obudzilMam nadzieje, ze bedzie nie marudzacy dzis to moze poczytam przy nim albo cos.
Aga, powinniscie miec zasade, ze ten lula kto obudzil malutka
Moj synek przed chwila trzecia kupe zaliczyl dzisiaj. I to taka solidnaCały czas nie spi, ale przynajmniej dzis nie marudzi.
U nas rozszerzanie idzie zwyklym sposobem, ale jak maly podrosnie i bedzie gotowy na jedzenie palcami to nie ma sprawyPoki co poznaje smaki, cwiczy przezuwanie i jedzenie lyzeczka i ma sporo frajdy przy tym
![]()
[/QUOTE]Skad ja znam te radosc na widok gola... Jak maly moj mial ok 8 mcy to lecial mecz Polska-Noemcy i strzelilismy gola to wyobrazcie sobie, ze wyjal spiacego Michala z lozeczka i zaczal z nim tanczyc i tlumaczyc mu, ze to historyczny moment i ten oczywidcie w histerie wpadl...
Dziewczyny, a czy ktoras chce oraktykowac BLW? ja sie zastanawiam, bo kolezanka tak zaczela i super idzie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom