Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Toteczka w takim razie też jestem złą matką, bo noszę w chuście i mała śpi z nami. Ku..wa jak mnie denerwuje takie gadanie. Łatwo powiedzieć. Ja też ostatnio usłyszałam dwa razy, że muszę do obcych przyzwyczajać, bo mi dziecko żyć nie da. Tylko ona ma taki etap i już. My wychodzimy z nią i do nas też goście przychodzą i to nic nie zmienia. Mam zostawić ją komuś i ma płakać? No w życiu. Myślę, że prędzej czy później jej to minie. Zostaje z moją mamą, mężem, babcią i siostrą mamy. To i tak nie jest źleJa nakwiększa na Świecie przeciwniczka alkoholu siedze...I pije wino, mąż ma dziŝ dyżur I śpi z Ewą. Ten dzień był tragicznu, ciagle plakala, obudzila sie na spacerze ryk, w domu ryk, nic jej nie interesowalo I to nawet mało marudziła od razu płakała ze łzami. Jakby tego było mało siostra mnie odwiedziła I opowiadala jak spotkala sie dzis z kolezanka I obgadywaly moja sasiadke ('Magde) z ktora spaceruje. Kolezanka siostry wysmiewala sie z Magdy, ze nosi dziecko w huscie, spi w nim w lozeczku a maz w innym, ze co to za.matka co.to za malzenstwo? Siostra powiedziala jej, ze u nas podobnie jest. Widac ogolnie, ze popiera kolezanke a ja? Ja czuje, ze wszyscy wokol sie ze mnie śmieja, ze beznadziejna ze mnie matka.
Śliczna mała ☺Przepraszam,zdublowałam bo dopiero się uczę
Dziewczyny jak.Wy te ząbki sprawdzacie? Ewa nie da sobie do buzi zajrzec, zacisnie I wrzeszczy, nawet na snie.
Ja natomiast zastanawiam się na kupkami bo robi dość zbite i czasami widzę że ciężko jej zrobić ale to dlatego że je mleko zagęszczanie kleikiem albo kaszke albo obiadek czy owoce bo mleka z butelki nie chce, poprostu nie chwycić smoczka i koniec, wodę daje ale tylko łyżeczka bo kubka niekapka nie ogarnia, myśli że to gryzaki nie wiem co jej dawać żeby troszkę rozluźnić te kupki, kp teraz tylko raz dziennie i dwa razy w nocy to nie pomaga. Dzisiaj jak robiła kupię to mówiła ooo oooo oooo o ooo :-)
Pytalyscie o plec na 80% druga dzidzia to bedzie chlopak![]()
Ja nakwiększa na Świecie przeciwniczka alkoholu siedze...I pije wino, mąż ma dziŝ dyżur I śpi z Ewą. Ten dzień był tragicznu, ciagle plakala, obudzila sie na spacerze ryk, w domu ryk, nic jej nie interesowalo I to nawet mało marudziła od razu płakała ze łzami. Jakby tego było mało siostra mnie odwiedziła I opowiadala jak spotkala sie dzis z kolezanka I obgadywaly moja sasiadke ('Magde) z ktora spaceruje. Kolezanka siostry wysmiewala sie z Magdy, ze nosi dziecko w huscie, spi w nim w lozeczku a maz w innym, ze co to za.matka co.to za malzenstwo? Siostra powiedziala jej, ze u nas podobnie jest. Widac ogolnie, ze popiera kolezanke a ja? Ja czuje, ze wszyscy wokol sie ze mnie śmieja, ze beznadziejna ze mnie matka.
Z moim to samo. Ryk o wszystko. dzisiaj juz wysiadam psychicznie i fizycznie tez a moj zamiast mnie jakos wesprzec to mnie dobija, robi mi na zlosc, ma jakies glupie uwagi. Jak juz nie wytrzymalam i zaczelam plakac to powiedzial ze zachowuje sie jak dziecko. Fajnie...
Maly jest taki marudny ze boje sie kolejnego dnia.
Ja bym nie zmuszała i tak pewnie wypluje. A rozwodniony sok z jabłka (świeży)? Albo zrobić kompot z mrożonych truskawek (malin, śliwek) tylko lekko posłodzić.Dziewczyny Ania nie chcę nic pić poza mm. I jej nie daję bo wypluwa oraz odwraca głowę. Czy mam ją zmuszać? Nawet jak herbatę posłodze to nie wypije [emoji33]