Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wybaczcie, że tak o sobie, ale strasznie się pokłóciłam dziś ze swoim, tak mocno, ze zastanawiam się nad ślubem. Z resztą zauwazyłam, że ten ślubu wiele psuje, ciągła pogoń za kasą żeby uzbierać i nic więcej się nie liczy. Nie wybacze mu tego jak dziś na mnie krzyczał. Jest mi przykrojedzie późniejw trase więc zobaczę go dopiero w sobotę a może i dobrze
Jej dziewczyny teraz dopiero wykrylam że wczoraj przez przypadek kliklam coś czego kliknąć nie chcialam... Jakoś na telefonie przesuwając mi się klepło widocznie.... Sorka sorka, szukam jak to cofnąć...Nam się udało za 3 razem ale wiedziałam że ten październik będzie szczęśliwy bo na dema czuwają i tak było![]()
@marynka, nawet nie wiedzialam, ze takie dofinansowania jakies sa, a to trzeba bylo jakies warunki spelnic, czy wpisac sie na liste.
@aniafrania - ja mysle, nie zdecydowalismy sie to wczesniej, ale teraz rozwazamy ta opcje.