reklama

Lipiec 2016

Boze jak ja czekam az wroca mi sily...
Czy tylko ja nie jestem wstanie nawet do wc iść
Jezu aż nie wierzę że tak źle znoszę ciaze...
A tak bardzo kocham dzieci ze ze 4 bym mogła mieć ale nie z takimi predyspozycjami
Dla mnie świat mogkoby nie być nic nie zrobię bo siły nie mam
Tylko leżę....

Liczę ze na Wielkanoc będę w lepszej formie bo kocham swieta wielkanocne...

reklama
Julita, przytulam! Też jestem do niczego, może nie tak, jak Ty, bo coś tam zrobię, ale z wielkim wysiłkiem, a tak to też leżę. Niby mnie mdli, niby nie, jeść chcę, a nie chcę, brzuchol mi wywaliło, nie wiem, ale bardziej chyba od żarcia, cycki raz bolą okropnie, innym razem mniej, jestem śpiąca, zmęczona, do niczego. Ale cieszę się z tych objawów, dobrze, że są, choć to moja pierwsza ciąża, w której czuję się tak źle. No chyba, że to starość...

Pozazdroscilam wam choinek i sama dzisiaj ubrałam. Szkoda, że na zdjęciu tak kiepsko wygląda.

Załączniki

• 1450709946667.jpg
    1450709946667.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 87
Pozazdroscilam wam choinek i sama dzisiaj ubrałam. Szkoda, że na zdjęciu tak kiepsko wygląda.
śliczna

ja na szczęście nie mam dużo okien bo trzy a jedno mi zostało do tego mam bardzo łatwy dostęp do nich więc nie musiałam aż tak mocno rąk podnosić ;)
mam nadzieję że wszystko ok z moją dzidzią

u mnie coraz mniej objawów chciałabym żeby dzidzia już kopała

Dziewczyny czy do badan prenatalnych trzeba byc na czczo? bo jutro z ranca o 7,45 mam i zapomniałam zapytac czy trzeba byc na czczo czy nie?:)
raczej nie bo ja te co mialam pierwsze ustalone miałam mieć na 19.20 raczej nie wytrzymałabym bez jedzenia
to jest badanie usg tylko jak masz z testem Papa (nie wiem jak się pisze) to masz dodatkowo pobieraną krew

reklama
witajcie ;) ja dziś dokupilam resztę prezentów łącznie ze slodkosciami wiec mam z glowy, jeszcze tylko zapakować j święto ;) ciesze się bo szczerze to nie lubię kupować prezentów... zawsze boje się ze komuś się nie spodobają..
i jeszcze tylko 2 dni pracy a później 5 dni wolnego :) :) mię mogę się doczekać ! a mi dziś znowu tak brzuch wywaliło ze jeszcze trochę i go nie ukryje w pracy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry