Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zielona, w takim razie najpierw rozmowa, a jak nie zadziała to tylko Policja ci zostaje. Nie znam duńskiego prawa, u nas przy takich sprawach namawiają raczej sąsiadów do dogadania się, przeniesienia kojca psa w inną część ogrodu itp. Sąd to ostateczność, dla najbardziej zdeterminowanych, o których polubownie nic się nie da załatwić.

Dziewczyny, kciuki za wizyty.
Zielona Stokrotka, sprawa jest raczej trudna. Na pewno nie próbowałabym zaczynać od policji tylko polubownej rozmowy z tym sąsiadem a nie jego partnerką. Organizacja ds zwierząt pewnie pomoże, jeśli zwierzak jest zaniedbany albo zaglodzony. Dla tego typu dużych psów nie jest zagrożeniem dla zdrowia przebywanie na zewnątrz.. I sama piszesz, że wypuszczają go po 6, czyli po ogólnie przyjętej ciszy nocnej. Może wcześniej mieszkali w bloku i teraz zwierzak musi się przyzwyczaić do nowych warunków?
Ale już swobodne bieganie po ulicy, to jest przegięcie..
No, ale Ty sama lepiej znasz duńskie prawo. Jeśli jest jakiś przepis, który możecie zastosować, to zabierzcie dowody i najpierw rozmowa z sąsiadem a jak nie, to policja...
Powodzenia :-)dzien dobryyyyyoczywiscie nie jestem znowu w stanie Was nadrobic tyle tematow poruszylyscie od wczoraj ze na prawde to nie latwe
ja juz jestem w pracy...na szczescie dzis piateczekkkk i wyzyta u gin na 17.20
jejku ale jestem ciekawaaaaa moze mi powie jaka płeć
zobacze malenstwooo boze juz doczekac sie nie moge
To milego dzionka ja ide dalej czytac Waszeee wpisy
![]()
Powodzenia:-)Agnesdem postresuje sie z Toba. Tyle ze ja mam na 17 i tez licze ze poznam plec
Doris kobieto trzymaj się dzielnie i dawaj znac
Mam podobnie i nie wiem, czy to ruchy czy nie.Cześć dziewczyny!
Malinko, dużo dużo zdrówka dla Maciusia.
Julka, prześliczne sukienki!
Ja nie jestem pewna czy czuję ruchy, bo zazwyczaj jak coś poczuję, po chwili zbiera mi się na za przeproszeniem bąkaMoja mama twierdzi, że to właśnie ruchy dziecka mogą to wywoływać.
Póki co drugi dzień leżę w łóżku, bo coś mnie wzięło.A najgorszy nieustający, pulsujący ból glowy.
Olciakk, no widzisz sobie z e napisałaś. Czyli nie tylko ja mam problemy po luteinie? Plamilas na żółto? Miałaś uczucie pieczenia? Dostałaś jakieś leki?