Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zacznij od 8 myślęwitajcie. u mnie niewiele lepiej, trochę nocy przespalam. zaraz dzwonie do pracy ze mnie nie będzie a później do mojego lekarza prowadzącego jeszcze raz, ma wizyty prywatne i liczę ze mnie przyjmie i zdecyduje czy mam jechać do szpitala czy mogę zostać w domu. pójdę na l4 bo być może przez moje tempo życia praca, studia, egzaminy tak sie dzieje.wizyty ma od 9:30. myślicie że o której mogę zadzwonić? najchętniej to już bym to zrobiła ale jest jeszcze wcześniej
A patrz o tym nie pomyślałam [emoji6] to przepraszam...patuska, chodzi chyba o to, żeby wątek o brzuszkach był widoczny tylko dla nasBędzie otwarty, ale nie dla wszystkich.
Mój lekarz zawsze przyjeżdża godzinę wcześniej, żeby spokojnej wypełnić zaległe papiery lub przyjąć kobiety w ciąży.Julka raczej lekarz nie będzie przed czasem jak coś to będzie chwile raczej po. Rejstratorka powinna być 30 min. A Twój przyszły mąż nie może jechać do gabinetu i powiedzieć co i jak ... Jeśli jesteś sama to ja raczej popprstu bym tam jechała i powiedziała ze musze być przyjęta ....
Ja jestem na NFZ i nie miałam jeszcze toxo ani HIV
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dlaczego uwazasz ze powinien zostac zamkniety?A wracając jeszcze tmdo naszych wątków to proponuję zamknąć wątek ze zdjęciami naszych brzuszków...
Często jest tak że nawet z twarzą można dodać zdjęcie.
Az nie chce się wierzyc ze taka zerowa opieka dla ciężarnych jest u Was.. tym bardziej ze tam niz demograficzny... bylam pewna ze opieka kobiet w ciazy u Ciebie to jest super. To u mnie jest tak ze lekarza swojego mam dostepnego 24h i z byle bzdura moge dzwonić do Niego (nie bez powodu mu place co wizyte i pozniej za to ze odbierze mi porod).. ja w porównaniu do Ciebie to widzę luksus mam jeżeli chodzi o opieke lekarza w ciazy.
Kkasienka, leze nieustannie, wstaje jedynie do toalety. Lykam magnez + B6, na podoredziu mam takze no-spe. Po poludniu bylo lepiej, m.wrocil dosc pozno z pracy, a ze czulam sie niezle i brzuch az tak czesto nie twardnial, to uzgodnilismy, ze zaczekamy do jutra.
Potem m.pojechal na zakupy, a caly wieczor krzatal sie w kuchni i gotowal dla nas obiad ( u nas tradycyjnie jada sie ciepla obiadokolacje o 18-19 wieczorem, my dzisiaj bylismy jeszcze bardziej spoznieni ).
Wieczorem chcialam sprzatnac po obiedzie, zwlaszcza, ze czulam sie w miare, ale przeliczylam sily na zamiary i w kuchni zlapal mnie potezny skurcz, wiec wrocilam skruszona na kanapeTeraz przenosze sie z sofy do lozka, nawet zebow chyba nie bede myla. I zobaczymy, jak bedzie jutro.
Przyjechalabym do Polski, zwlaszcza, ze m.nåma w przyszlym tygodniu ferie... I tak chyba bede musiala zrobic.
Karetka ?! U nas karetki nie przyjezdzaja do ciezarnych.
Spokojnej nocy, dziewczyny,