Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Moje córki choć małe bąki jeszcze to też charekterowo są zupełnie różne. Zobaczymy jeszcze jak ta trzecia pannica.
a w rodzinie małych dzieci nie mamy wiec muszę o wszystkim pomyślec sama
eutxyrox biorę przynajmniej pól godzinki przed, ale znalazłam na to sposób, mam rano naszykowany i wodę, wstaje obudzić dzieci do szkoły i łykam, a pózniej zanim je ogarnę to mija zazwyczaj więcej niz 30 minutDziewczyny mam pytanie do tych które biorą eutyhyrox? i żelazo...w jakich odstępach bierzecie?
mija u was odstęp ok 5godzin?
i faktycznie godzinę przed jedzeniem?
Tez ostatnio mijalam palace sie auto na autostradzie. Nie fajny widok. Teraz jak mi jakis smrodek z ulicy zaleci to obawiam sie ze to cos w samochodzie i patrze czy sie spod maski nie dymi.
Czy ktos tutaj bierze zelazo? Jezeli tak to jaka dawke i przy jakim niedoborze? Mi HB wyszlo 10.7 i polecono mi kupic zelazo 200 i brac 2 razy dziennie. I zastanawiam sie czy to nie za duzo.
hahha TY nam wspólczuj..i powoli sobieWitam
U nas też piękne słoneczko . Od razu humor lepszy
Nieufna ogromne gratulacje dla syna. Zuch chłopak, wierze, że jesteś dumna .
Iwona ja lubię czytać o tych Waszych przejściach ze starszakami , przynajmniej człowiek sobie uświadamia , co nasz czeka. Moje córki choć małe bąki jeszcze to też charekterowo są zupełnie różne. Zobaczymy jeszcze jak ta trzecia pannica.