Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już nie pamiętam co podpisywałam. Pamiętam że leżałam pod ktg a babeczki zadawały pytania a poźniej się podpisałamWitam się!!
Iwonka daj znać! na moje to nie jest jakaś mała waga.
Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?
podrzuć do mnieWitam i ja
jeszcze z domu mam dzwonić po 10 ciekawe czy mnie oleją czy każą przyjechać
jak już mam jechać to wolę dzisiaj i mieć z głowy a nie czekać
też jestem tego zdania że lepiej pojechać i sprawdzić niż później żałować
lekarka powiedziała że najważniejsze że dzidzia rośnie i może taki jej urok że jest mniejsza ale woli sprawdzić
jedyny minus nie mam za bardzo co z Mają zrobić moja mama się dzisiaj okaże czy czasem też do szpitala nie idzie mam nadzieję że nie i że będzie mogła do nas tutaj przyjechać
taka deklaracja to chyba na specjalne życzenie, nie ma na nią wzoru. Ja nic takiego nie miałam podanego z góry.Witam się!!
Iwonka daj znać! na moje to nie jest jakaś mała waga.
Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?
i tak zrób, bo po 13 każą zadzwonic jutroNowa informacja mam dzwonić po 13 dostałam numer do lekarki
Chyba trzeba się spakować i po prostu pojechać
Nowa informacja mam dzwonić po 13 dostałam numer do lekarki
Chyba trzeba się spakować i po prostu pojechać