Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nieufna chciałabym mieć taką silną wolę, ja wiecznie coś podskubujeJa sobie dziś zrobiłam dzień rozpusty, staram się nie jeść słodyczy, ale dziś mnie naszła ochota na draże mleczne hyhy. Raz na miesiąc można![]()

, jedynę co mnie martwi to to że może się na małego położyć bo on jest straszny tulas i wchodzi na wszystkich oprócz męża bo oni się strasznie nie lubią z wzajemnością, chyba o jednego samca w domu za dużo hehe
Będę się modlić. Jutro kościółek [emoji6]przywitam sie i ja ;-) nie pisze za wiele bo co tu pisac, chyba tylki marudzic :-(
Od zalozenia szwu minelo 3tyg. a moj brzuch nadal to odczuwa. Jak zaczal sie napinac to sie napina, glownie wieczorami, chwilowe skurcze lapie na bokach no i niestety mam infekcje od szwu. Poki sie wycisza po nocy to niby nic groznego ale jak czytam o zlym samopoczuciu to pewnie ja juz to mam :-( pomodlcie sie czasem za nami i do przodu
PS nie czytam duzo bo duzo piszecie a ja smucic nie chce
Wiesz jak dziecko pociągnie za mocno to i może drapnać. Ale nie widzę powodu do wpuszczania do domu, tylko w tym czasie patrz na nichNieufna chciałabym mieć taką silną wolę, ja wiecznie coś podskubuje
Kurcze teść mnie wkurzył niesamowicie, truje mnie żebym nie wpuszczała kocurka mojego do domu jak się synuś urodzi bo może go pogryźć czy tam zagryźć, kurde zababony jakieś się go trzymają, jedynę co mnie martwi to to że może się na małego położyć bo on jest straszny tulas i wchodzi na wszystkich oprócz męża bo oni się strasznie nie lubią z wzajemnością, chyba o jednego samca w domu za dużo hehe
![]()