LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Lizzy a da sie stworzyć taki ukryty wątek?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ogolnie moj pierwszy porod byl ciezki chodzi o choroby zapalenie pecherzyka zolciowego zapalenie trzustki wodonercze zalozony doperjot wymioty krwia atak kolki nerkowej przy porodzie vacum corka po reanimacji i pod tlenem 5 dni ogolnie mam problemy z nerkami a oni maja wszystko gdzies depresja przez to wszystko wraca ;/Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!
Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.
Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...
Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić
Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje
Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B
Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]
Mendoza witaj [emoji5]
Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć
Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]
Da się da ale to z fazerkamm trzeba rozmawiać aczkolwiek to jest utrudnienie dla dziewczyn takich jak ja bo Ja korzystam z fona a z fona nie da się wejść w wątek zamknięty
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam juz tam przyjmuja tylko kobiety ktore maja termin do 20 czerwca bo konczy im sie umowa z nfz.Sylwia, spróbuj może umówić się np do Gamety w Rzgowie. To na wjeździe do Łodzi od Twojej strony. To prywatna klinika ale już jakiś czas ma umowę na NFZ. Nie powinni robić problemu z planowanym cc w takim przypadku...
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie moj pierwszy porod byl ciezki chodzi o choroby zapalenie pecherzyka zolciowego zapalenie trzustki wodonercze zalozony doperjot wymioty krwia atak kolki nerkowej przy porodzie vacum corka po reanimacji i pod tlenem 5 dni ogolnie mam problemy z nerkami a oni maja wszystko gdzies depresja przez to wszystko wraca ;/