Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kamejka obrona to formalnosc takze mysle ze szybko pojdzie
ale o kciuki jak najbardzuej prosze, bo z moim skupienien teraz kiepsko mi nauka idzie. I wynik GBS mam ujemny... ciesze sie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MOżna możnaIwonka zdrówka!
Co do przytulanek to kusząca propozycja, ale ja już chciałabym normalnie jakieś dzikie akcje na tarzana a tu tylko zostaje hipopotam.
Tak mi ciężko i mi drętwieją dłonienajgorzej w nocy. Iwona myślisz, że 35tydz to już można zaczać regularne dzikości??
Lizzy - zdrówka dla psa![]()
znaczy chcesz jakieś opowieści erotyczne czy coś?Agula padlamhahaha
Ejjj dziewuszki dajcie troche libido!! Ja musze przed terminem urodzic[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
PięknyA, miałam dziś fajny sen. Śniło mi się, że występuję w teatrze w takiej pięknej niebieskiej sukience bez pleców - w pasie miałam z 60 cm![]()
lece na czuja..ciekawe czy lekarz się nie zastnawia co to za nowa moda widząc moje wyczynyJeny golenie to już żenada. A to teraz wypada trochę częściej (nie wiem jak wy ale ja gole się teraz tylko przed wizytą) bo to końcówka
Haha pierwsze dziś wstały dziewczyny z 35 tygodnia :-) wszystkie niecierpliwie.A. Co my mamy powiedzieć z terminem na "za miesiąc " ;-)? Róbcie już tam dziewczynki co możecie, seksik, pranie dywanów to dobry czas by zacząć :-)
Ja usmarana. Nos tak zawalony że spać nie szło. Mały też chyba niezadowolony że słabo powietrza mu dostarczam bo pół nocy się wiercil. Detka ze mnie. Normalnie umieram na katar..