ja jestem na bebiko i kupy 2 x dziennieU nas też kupki co 2 dni po bebilonie i to musi sie namęczyć żeby poszlo ale lekarz nie pozwala zmienić. A jakiego mleka, eraz używacie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem na bebiko i kupy 2 x dziennieU nas też kupki co 2 dni po bebilonie i to musi sie namęczyć żeby poszlo ale lekarz nie pozwala zmienić. A jakiego mleka, eraz używacie?
Też pisałam, że po ćwiczeniach mam więcej pokarmu.Hejka:-) coraz lepiej śpią dzieciaczki, lizzy a twój to już bije rekordy:-)
Ja też nie narzekam bo od 21 do 5jest spanie :-)
Najlepiej słuchać kobiet które karmily i cwiczyly bo tylko one się obiektywnie i prawdziwie wypowiedza na ten temat czy ubyło im pokarmu czy nie, a z tego co Iwona piszesz można śmiało ćwiczyć, jak to przeczytałam to się podniosłam na duchu bo powiem szczerze że gdzieś tam mi w głowie siedziała obawa przed utratą pokarmu związana z aktywnością fizyczna
Wiecie że mojej koleżance lekarka w 36 tygodniu ciąży zmieniła termin porodu z 28 października na 2listopadapierwsze słyszę coś takiego:-)
My również na bebiko, a kupki zazwyczaj raz dziennie, czasem dwaja jestem na bebiko i kupy 2 x dziennie
Ja właśnie nie jestem stała w rozmiarzeNo to nie cudowne ubrania a Wy tak stałe w rozmiarzeZazdraszczam szczerze
![]()
Moja też 90 ml a ma już 3,5 miesiąca. Jest drobna.Ojj to moja 90 co 3 h a rzadko 120. Dzis w nocy po 6 h spania 135 wypila