Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja zasypiam. Nie wiem jak udało mi sie w miedzyczasie pranie i szybki obiad zrobic...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możesz kupić Ibum żelTeż mam syf nad którym nie moge zapanować, a nie lubie syfu! Mam niby system, że każdego dnia sprzątam jedną część mieszkania a w weekend odpoczywam, ale i tak nie zawsze mi to wychodzi. O oknach to wole nie myślec nawet..
Na prawde mnie koszmarnie ta łapka boli jak mam małego podnieść. Musiałam wczoraj jakoś ją przeciążyć, bo wcześniej było aż tak źle. Mąż też mnie na rehabilitacje wysyła.
U mnie juz słonko zaszło..![]()
Ja miałam z barkiemKurcze.. od chyba dwóch tygodni mam ból w prawym nadgarstku od podnoszenia malego. Teraz jak wstaje rano to ból jest na prawdę spory. Staram się podnosić malego inaczej ale zawsze jakoś coś muszę prawą ręką zrobić
Miała może któras z was taki problem? Nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy może coś moge domowym sposobem z tym zrobić.
Ja też mam na ciasto-błyskawicęNajlepszego dla czteromiesieczniakow!
Mieliśmy iść na spacer, bo słońce, a od drugiej strony ciemne chmury
Robimy więc roladki!
Dziewczyny, jutro koleżanka wpada. Średnio mam czas na wymyślne pieczenie, a chcialabym jakieś ciasteczka przygotować do herbatki, ale żeby było ambitniej niż z paczkimacie sprawdzone przepisy?
Ja bym Ci mogła umyć, bo lubię myć oknaPoza tym mam mega lenia. Chyba to ze zmeczenia nie chce mi sie sprztaac w domu i nic robic. Mam taki syf ze masakra...az wstyd kogos zaprosic. Musze umyc okna bo sa obrzydliwe ale jak sobie pomysle to mi sie odechciewa bo nie cierpie myc okien.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Chętnie się dowiem co to za maść. Na stawy też działa?Flammie ja mam ten sam problem z nadgarstkiem, ale ciągnie się już dużo, chyba z 3 miesiące - prawie od początku jak jest Natalka. Byłam z tym u lekarza ale powiedział że jak karmię piersią to tylko maść mi może przepisać. Trochę pomaga ale ból zdarza się nadal. I jeszcze na rehabilitacje powiedział że może mnie wysłać ale gdzie ja bym na to czas znalazła![]()