reklama

Lista lutowych mamuś

Cześć dziewczyny, dopiero co wróciłam, trochę zmęczona, ale od razu mnie orzeźwiło jak obejrzałam ostatnie zdjęcia i poczytałam trochę o "pierwszym murzynie RP", aż się popłakałam ze śmiechu  :laugh: :D. Jesteście po prostu odjazdowe. ;D

reklama
Hej dziewczyny!!!Ale super zdjęcia,ale Karolla pobiła wszystkich ;D ;D :laugh:Masz może autograf? :laugh: ;D ;D
Ja ostatnio cierpie na brak czasu...(zaplanowałam wielkie porządki:mycie okien, pranie dywanów itd).Kiedy wkoncu skończymy też wkleje jakieś zdjęcia.Na razie pozdrawiam Was serdecznie. :)

hej laseczki,sliczne dziewczyny z Was,a ja tak z innej beczki
pomozcie mi prosze,dzisiaj taks trasznie sie czuje,w nocy sie obudzilam i mnie mdlilo,nad ranem zwymiotowalam i poczulam sie lepiej,zjadlam platki z mlekiem i sie polozylam,jak wstalam to zwymiotowalam,teraz wypilam herbate mietowa....i na razie nie wymiotuje,ale nawet spacerowanie sprawia mnie o mdlosci...cala ciaze nie wymiotowalam (moze z 5 razy przy myciu zebow) ,nie mialam zadnych dolegliwosci,i teraz w takim okresie meczy mnie?jadlam to co wszyscy,nikt nie wymiotuje,tylko ja
mam nadzieje,ze nie dzieje sie nic zglego z bobaskiem,cos mi sie w brzuszku przewraca,wiec chyba jest ok
tez tak macie czasami???

Nio... wreszcie dorwalam sie do kompa (pol dnia moja mama ciagala mnie po sklepach i srobilam mnostwo dzidziusiowych zakupow.... zrobie moze zdjatka wieczorkiem)....
Jestescie super. Uwielbiam ogladac zdjecia (zwlaszcza cudze i takich fajnych laseczek)... ale niestety... w porownaniu z przewodniczacym jestescie do bani!!!! ;-) Jego nikt nie przebije :-)
Kacha.... ja w pierwszym trymestrze puscilam pawia tylko raz i mam wrazenie, ze to nie byly ciazowe nudnosci, tylko zwykle problemy zoladkowe....
Natomiast teraz..... no niby nie "pawiuje", ale....
Wiec moze to normalne???? Zreszta czytalam kiedys tutaj na bb (tylo w innym mioesiacu), ze dziewczyna miala nudnosci wlasnie dopiero po skonczeniu pierwszego trymestru i do konca ;-(
Mam nadzieje, ze to nas jednak nie czeka...

Ja też mam w planach wielkie porządki, jutro mam przesegregować wór ciuszków dziecięcych od siostry ::) Pewnie przy okazji częśc z nich wypiorę, wyprasuję, i ułożę w nowej komodzie ;D

Hej kochane babeczki :)
Właśnie wróciłam od babci która wyszła ze szpitala bo miała udar niedokrwienny. Bardzo się bałam czy wszystko będzie ok ale jest bardzo dobrze!!! :) Także mam teraz bardzo dobry humor :) i gotuję kukurydzę ;)

Karolla super zdjęcia :)

Izza fajnie że masz co segregować :) eh.... brakuje mi czegoś takiego :) w pon albo wtorek wybieram się na zakupy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry