Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja wlepiam fotkę z dzisiejszego dnia, a co przyszła dzisiaj do mnie moja sister i przegadałyśmy cały wieczór, zjadłam 3 skrzydełka kurczaka i trzy kiełbaski (to na moją krew ):
No to jeszcze ja. Nie chwaliłam sie moimi zdjeciami ślubnymi. Tych pozowanych nie pokaze, bo okropne - fotograf nam sie nie udał jakos . Ale w kosciele kolega robil i nawet w porzadku.
KIRA JAKAAAA LASKA Z CIEBIE SUUUUPPEEERRRR FOTO . Ja się swoich zdjęć nie wstydzę , a zbiegiem lat jestem coraz bardziej dumna skończylam ze zdjęciami jak mialam 29 lat stwierdzilam że dość tego pilnowania wagi itg
Ach dziewczyny dopiero dzisiaj przejrzałam sobie forum
wczoraj zmyłam sie z pracy o 15.00 i spałam bo plecki bolały no a potem imieninki męża
Ale wymiatacie tymi zdjęciami super !! Wczoraj przypomniałam teściowej by mi klisze ślubne oddała bo chce
na CD zgrac i wam cos pokazać
Ale fajnie jest pooglądać sobie wasze zdjątka ;D
Kira Tobie już nie bede mówic że jesteś zajefajną laską poprostu bardzo fotogeniczna jestes
i masz to coś !!
Powiem Ci że kurczak zrobił Ci konkurencje bo on rozebrany do rosołu a Ty?? ;D
Z racji że nie mogę wkleić swoich ślubnych zdjątek póki co
to pokarze wam kilka fotek z moim meżusiem już po naszym ślubie!!!
To ja na skokach w Zakopanem styczeń 2004 wierny kibic Adasia )
sceneria podobna ale to w marcu 2004 narty w Austrii
Tu sylwester 2004/2005 między nami piesio teściów
A na koniec cukiereczek ;D ;D ;D
wyjazd do sejmu 2003 rok z grupą ze studiów ale z kim w roli głównej buhaha...
Jakbyście mnie nie poznały to ja jestem tą blondi obok przewodniczącego ha ha ale obciach