• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

Kira mam to samo co Ty bardziej fotogeniczna niz na zywo ;-) wiem w kazdym razie jakie cudo mozne zrobic zdjecie...ja jednak wiem ze i tak jestes sliczna...a co do meza...jutro po miesiacu mnie ujrzy o 5 kilo wieksza haha juz sie boje...co prawda on wyglodzony, ale robie sie i tak na bustwo jako pączek....haha jejku co ja wypisuje ale sie stresuje co on powie na moj wyglad.....glupie .....
Kira wieksze fotki pokaz...lubie podziwiac piekno......moj jest zazdrosny bo ogladam sie za babkami czasem ale to tylko i wylacznie z faktyu ze lubie pattezc na ladne dziewczyny khmm facetow tez...

reklama
Myfa, to, co zobaczy to śliczna - nowo narodzona żona której radość bije z brzusia na tysiąc mil morskich... :) Jestem więcej niż pewna, że pokocha Cię jeszcze bardziej niż kocha zawsze.

Kira skarbie pomogę Ci:

beztytuu8ii.png

hihi, świetne to zdjęcie :)

Misia, Slonce, dziekuje... ja juz wymieklam dzisiaj...
Fotki jeszcze pewnie kiedys jakies zaprezentuje... ale pewnie juz brzuszkowe... :-)
Mialy byc dzisiaj, ale... no nie zebralam sie dzisiaj jakos :-) Beda w poniedzialek, wiec pewnie we wtorek dostane pierwsze :-)
Karola, uwazaj... bo zaczne zalowac, ze pokazalam ;-)
I nie tak doslownie... nie widac, nie widac... juz ja o to zadbalam, zeby nie bylo :-P

Kira no co ty - a poza tym tylko pozazdrościc. Ja nawet w ciązy takich rozmiarów nie mam (oczywiscie chodzi o biust), bo co do reszty to pewnie nigdy takich miec nie bede - szczególnie jak bede tyle paczków pochłaniać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry