• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Witam Was wszystkie Kochane Lutowe Ciotki Klotki :) Nareszczie wróciłam :) U mamy było super ale nie ma jak w domu :) No i na bb nadrabiam zaległosci :)

Ja sie aktualnie przeziębiłam, w poniedziałek mam wizytę u gina - zwolnienie coraz blizej. Już sie przyzwyczaiłam do tej mysli, ze to są oststnie sni w robo.No ale do poneidziałku jeszcze trochę ;)

Misia Ty to jesteś niezła :) Super robota :)

Kasia witam w gronie Matek Polek :)

Kacha cieszę sie, zę masz te wszytkie WAŻNE rozmowy za sobą :)

Co do cieprliwości w oczekiwaniu na Bejbisia bez wiedzy na temat jego płci powiem Wam, że moja Przyjaciółka, któa była w ciąży z bliźniakami do samego końca z własnej nieprzymuszonej woli nie chciała znac płci. 28 październiak została szczęśliwą Mamą Zosi i Marysi :) Cudnie co?

Super Misia. Ja też robiłam taki pokaz dla Piotrka, ale zaraz po tym jak się dowiedzieliśmy i były tam zdjęcia Anny Geddes+ moje śmieszne podpisy. Ale Twój pamiętnik przebija wszystko :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny usunelam wszystkie suwaczki bo chcialam wstawic inne i lipa. Zapomnialam jak sie wstawia. Weszlam na strone z suwaczkami skopiowalam adres(tylko nie jestem pewna ktory ) wstawilam i lipa. Czy do linkow cos sie jeszcze dopisuje. Prosze o pomoc.

Misia, a ja nie moge podziwiac Twojego pamietniczka ;-( Mam jakis problem z kompem i w takiej wersji nie chce mi sie otworzyc ;-(
Przesle Ci PW maila, to moze przeslesz mi na poczte?? Prosze....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry