• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Nie znam płci dzidziusia. Podczas USG w 20 t.c. lekarz nie zdradził jaka jest płeć dzidziusia, bo nie miał pewności. A teraz ustaliliśmy z mężem, że cierpliwie zaczekamy do porodu, a niech będzie niespodzianka ;D

Witaj Kasiu na lutowych mamach.

Kachna co do energi Mateo to jak miał wysoka gorączke to przespał cały dzień, ale juz następnego dnia energia go rozpierała. Do tego stopnia, że dzisia w sklepie miał siłe robic awanturę, że nie chcemu mu Monte kupić, a pani powiedziala, że jest promocja. :(

Witaj Kasiu wśród nas!
Widzę, że podejście do tematu pełci masz podobne do mojego.
Nie znam płci swego dzieciątka i poznam ja we właśwym momencie, najlepszym uważam ku temu, czyli przy narodzinach.
Jest w tym coś wyjątkowego, specjalnego tak jak przy wyczekiwaniu prezentów gwiazdkowych.
Uwielbiam niespodzianki, trzymanie w napięciu do ostatniej chwili aż mama pozwoli otworzyć kolejne prezenty. Moja siostra nie potrafi i do tej pory podgląda przed wigilją jeszcze co dostanie. Moim zdaniem odbiera sobie całą magię i urok tego momentu.
Narodziny dziecka są jeszcze większym i ważniejszym wydarzeniem i emocje będą duuuużo większe, więc element niespodzianki doda wszystkiemu smaczku :) ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry