• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
No to dziewczyny...Rozmawiałam z rodzicami i trochę się zdenerwowali, zadzwonili do Piotra o 23, że ma do nas przyjść i zrobili nam magiel, ale spoko :laugh: Cieszę się, że nie odkładałam tego dalej (chociaż Piotrek pewnie by chciał). Dzisiaj nawet pradziadkowie się dowiedzieli. Rodzice pytali czy wszystko z dzidzią ok, o to jak sobie wyobrażamy nasze życie i tak dalej. Od rana docinki typu "no to śniadanko trzeba na 5 osób robić" (doliczyli małą Rybkę ;D), albo "do wesela się zagoi" ;D Trochę byli złośliwi i tata powiedział, żebym się nie spodziewała żadnych miłych słów przez najbliższe dni, ale jak się rozpłakałam (bo mi się strasznie przykro zrobiło) to mnie przytulił i zaczął mówić że damy radę i że się wszystko ułoży. Aż się poryczałam przy pisaniu, tak się wzruszyłam... Piotrek wraca ok 21 z pracy, idziemy jeszcze pogadać z jego mamą, a potem przyjdziemy tu na ciasto i żeby sobie rodzice też mogli pogadać. Ufff... ile wrażeń!!

Kira, my idziemy równo. Jak Misia i reszta Mamusiek nie bedzie sie wysypiac przez krzyczace Maluszki - my bedziemy miec jeszcze dwa tygodnie blogiego oczekiwania ;) (tylko ze pozniej pewnie dwa tygodnie dluzej beda nam dawac w kosc, ale to juz inna sprawa ;) )

reklama
Ano Remeny idziemy sobie rowniutko, ale.... kto to wie, ktora z nas pierwsza z brzegu??
Zreszta termin to strasznie umowna sprawa. Maluszki moga pojawic sie wczesniej, albo pozniej ( 2 tygodnie w jedna i dwa w druga to i tak w terminie... i wychodzi na to, ze jesli my sprezymy sie te dwa tyg. wczesniej, a ktoras z wczesniejszych mamus przespi sobie termin o te 2 tyg., to sytuacja sie odwroci ;-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry