• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Moja mama ciągle mnie pyta, czy "nie będę miała młodych" albo czy ta brązowa sukienka to moja itp... Albo "w świetle ostatnich wydarzeń to ja się trochę martwię" ale ja jej nie chce nic mówić tak przy zamiataniu czy na przystanku, ma być ładnie i uroczyście, żebym wypadła trochę doroślej :P :P :P

Przetrzymujesz ją, na prawdę, możesz konkursy na miss np. prowadzić i trzymać widzów dłuuuugo w napięciu. Ja nie mogłam wytrzymać i chwilę po tym jak z mężem poznaliśmy wyniki testu, całą akcję zfilmowaliśmy, i nie zadzwoniłam tylko pobiegłam do niej pokazać test, musiałam zobaczyć jej minę, bo wiedziałam, że od dawna czeka na taką wiadomość.

Też myślę, że mama już wie i tata pewnie też, nawet Piotrka mama się go dopytuje :P Wczoraj kupowałyśmy sobie bileznę, więc mnie w przebieralni widziała z 10 razy w spodniach i wstaniku samym. Jak tacie powiedziałam, żesię zaręczyłam to z uśmiechem i przerażeniem powtażał :ja nie chę być dziadkiem :P :P :P
Swoją drogą z kupieniem stanika też mam problem, bo kupić 75c było trudno (wszystkie zaduże pod biustem bo c robią zazwyczaj 80 albo 85) a utrafić 75 DD to już w ogóle... Ale się udało ;D

No to jak szaleć to szaleć, jeszcze buzię wysyłam:
my.php

No to już wim co zrobiłam głupiego. Pamiętałam, że na tej stronie z żabką mam skopiować ostatni link, próbuje i nic. Mądra Kaśka otworzyła małe okienko i kopiowała uparcie ostatni link... który było widać :P Do odstrzału ;D ;D ;D
I jeszcze kilka mnie :laugh: :
Buziaki dla wszystkich lutówek
image00224kn.jpg

image00347is.jpg

image00382nq.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry