reklama

Lista lutowych mamuś

Madziu senk ju
Przeczytała i krew mnie zalała bo sie dowiedziałam, że to sa bardzo wysokie podwyżki, bo jak ktoś zarabia 1500 to dostanie 75 zł. No a jak ktos nie zarabia??? >:( >:( >:( >:( >:( Ciekawe jaką podwyżke dostał mój minister.

reklama
my po szczepieniach,Marika wazy 6930 hahaha po mamusi :))) dzielna dziewczyna
dziewczyny a tak w ogole to gdzie KIRA jest? czy ja cos przeoczylam,jakis wyjazd czy co?

no i ciekawe jak sie sie nasze dwie damy czuja

a my w piatek do polski wyjezdzamy takze melduje ,ze nas do nastepnej niedzieli czyli do 21.05 nie bedzie

A my z Magduską byłyśmy na bulwarze w Gdyni na prawie 3 godz spacerku który Michaś przespał a moja Rozamunda ryczała i spała może z 15 min ::)
co za dziecko ale pogoda była super Madzia co za słonko i morze 20 metrów od nas ;D !!

Karolla ja za to miałam jazdę w drodze powrotnej.. Michaś obudził się 2 minuty po naszym rozstaniu i już na rączkach do domku był :).
Ale było super :) a Olcia to wyglądała jak laleczka w tym pięknym sweterku :)
Tu nawet widać kawałek sweterka :) i widzisz Karolla nie widać żeby Olcia płakała bo ją szczelnie ręką przysłoniłaś :) hihi

no i mój śpioch :)

reklama
Ech... powróciłam... P5rzebrnęłam przez nalot Piotrka brata z rodziną (od 1 maja dzieciaki, od 4 rodzice), komunię urządzaną u nas w domu, dokumentne porządki przwie do rana w sobotę, przygotowania do Piotrka matury- pisemna biologi-dzisiaj zdawał. Śledziłam tylko fotki naszych skarbów, bo na resztę nie miałam czasu. Ale nadrobię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry