reklama

Lista lutowych mamuś

Hmm Karola jeśli powódz jest w Chinach to i tak jest bardzo małe prawdopodobieństwo że na nią trafi to olbrzymi kraj ;)
a nawet gdyby to mu zapakowałam do walizki dmuchane motylki na ramionka ;D poradzi sobie to duży chłopak ;D

reklama
Witamy wszystkich ponownie :-)
Wrocilysmy wczoraj po 4 tygodniach nad morzem :-)
Zaleglosci nawet nie probuje nadrabiac...
Odezwe sie, jak tylko bedzie mnie widac spod gory prania, ktora ze soba przywleklam :-)
Ps. ja lejsza tylko o 3 kg, ale mala za to wieksza o 1,5 :-)
Wcinamy juz pierwsze niesmale kesy stalego jedzonka :-)

Jak ja sie teraz przestawie na zyzie w bloku???????????

Tak z innej beczki, do mamus znad morza, wiadomośc od mojej kolezanki nauczycielki:
Wyjeżdżam z dzieciakami z mojej szkoły nad morze. Niestety zrobili nam małą likwidację w PKP i wywalili pociąg którym mieliśmy jechać wieczorem 1 czerwca. Dowiedzialam się o tym wczoraj wieczorem. W tej sytuacji musimy jechać rano i domówić jeden nocleg nad morzem 1/2czerwca(Gdynia, Gdańsk, Sopot, Władysławowo, półwysep Helski-obojętnie). Niestety dzwonilam już po schroniskach, stanicach harcerskich, domach młodziezowych - nie muszę chyba mówić że szukam tanich:) noclegów). Wszystko jest zajęte.
Czy macie namiary na miejsca tanie-więc do 25 zł. Jest nas razem 24 osoby.
Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

Może któraś z Was cos takiego zna i mogłaby pomóc?
moj numer gg to 1867687

Dziekujemy za ponowne cieple przyjecie w lutowe grono :-)
Jak bylo i co porabialysmy zaraz pokaze :-) Poszukam tylko jakiegos watku, gdzie by to pasowalo :-)
Remeny, widze, ze natrafilas na ten sam problem, co moja mama jadaca do mnie nad morze ;-) Moze pasuje Wam jednak ten pociag, ktory jedzie z Krakowa przez Warszawe, Slupsk i inne takie (odchodzi wieczorkiem... to sa tanie linie pkp, jest strzezony, nie pamietam dokladnie czasu odjazdu, ale na 100% wieczorkiem, przedtem go nie bylo).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry