My też mamy na wschód ale rolety zewnętrzne powodują ze kiedy sie je zasłoni to w pokoju ciemnia filmy można wywoływac ale co z tego

moje dziecie kolejną noc ryczało z bólu przez te kupki a raczej ich brak o 4.00 pobudka, masowanie brzuszka, woda koperkowa, i tak do 6.00
w końcu o 7.30 zadzwoniłam do przychodni i ubłagałam by mnie przyjęli do pediatry po 8.00 byłam u learza Olcia obejrzana, ponoć wsio ok
brzusio miękki, lekarz mówiła że czesto dzieci po 3-4 miesiacach mają zaparcia nei wiedziec czemu cos zmienia sie w mleku mamy - jakieś hormony i
jelitka muszą sie przestawić na nowe trawienie,( właśnie dostałam @ wiec cos może w tym jest ) dostałam recepte na zawiesinę do picia ale jeśli po tyg nie pomoże to muszę przeczekac aha i czopki
kupiłam dla niemowląt takie malusie ale mam ich używac w ostateczności i właśnie przed godziną użyłam mała aż sie krztusiła od płaczu

bo ostatnia kupka
bylła wczoraj rano no i po czopku po 5 min była kupa po pachy a moej dziecie od razu smile na buzi a ile się przy tym naryczałam to moje nie mogłam
patrzec jak się męczy ! Zobaczymy jak noc minie ?
Magduska ja jednak jutro rezygnuej z kina, boje sie że z brzusiem znowu może być cos nie tak i nie opanuje jej płaczu poza tym padam na pysk po 5 nocach
nieprzespanych!!!