reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ewako te popękane naczynka to od płaczu i mocnego napięcia w nóżkach, po paru dniach zginą. Zwróć uwagę czy przy mocnym płaczu Bartoszowi czerwienieją stópki. U nas tak było najpierw czerwieniały a potem zostawały te popękane naczynka. Robiliśmy nawet badania krwi, nasza pediatra nie wiedziała co jes grane, bo nic nie wyszło, dopiero skonsultowała się z specjalistą i uspokoił nas, że tak to już u niektórych dzieci bywa.

Widzę, że wracamy na ziemię z naszego dziecięcego bluesa. Trzymam kciuki za wszystkie mamy uczące się, wszystko się uda pogodzić wiem z doświadczenia.

goga101 pisze:
Trzymam kciuki za wszystkie mamy uczące się, wszystko się uda pogodzić wiem z doświadczenia.

pewnie dziewczyny! damy radę! ja też mam na głowie Wiktora, prowadzenie domu, naukę i pracę mgr do napisania... ale jakoś zawsze żyłam w pędzie to i teraz wszystko się kręci... :)

karolla to jak ja nie wiem jak teraz pisala bym prace mgr dobrze ze juz po obronie (jejku 2 lata ech) ale na studia bym wrocila jeszcze moze za roczek na podyplomowe....

No tak. Ja to bym się nawet cieszyła, gdyby to już była magisterka, niestety, prze głupotę i pomysł z ukończeniem najpierw policealnej szkoły jest to dopiero licencjat. A tu jeszcze długa droga, ale już na pewno nie na tej samej cholernej najlepszej prywatnej uczelni na Pomorzu i nie na tym samym kierunku. Jesli uzbieram kasę oczywiście, bo szanowny Roman G i jego ministerstwo cofnęło dotacje dla studiów zaocznych i niedługo czesne będzie równe połowie mojej pensji zapewne.

A w następny weekend 4 egzaminy i dopytywanie z doradztwa podatkowego. Dość mam już, w głowie mi się kręci, a tu urlop się kończy i powinnam każdą chwilę spędzać z Marysią. Wyć się chce.

Dziewczyny bardzo dziekuje za otuche..duzo teraz potrzebuje .....a egzamin specjalizacyjny z Psychologii klinicznej (i własciwie z 5 lat studiów) zdałam na 5 !!!! i musiałam sie pochwalic bo duzo kosztowało mnie to pracy i moze jak to poszło to dalej sie pokula... Rybka powodzonka..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry